Kanye West egykori testőre bosszút állt! Megdöbbentő dolgokat árult el a sztárról

Forrás: AFP/Mike Coppola -
Kanye West Több mint testőr kim kardashian testőr sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lehet, hogy a sértődöttség vezérli, lehet, hogy nem, de Kanye West volt testőre, Steve Stanulist meglepő dolgokat árult el a rapperről: betegesen féltékeny, még a lift hívógombját sem hajlandó megnyomni, kiakad, ha a kocsi anyósülésén kell utaznia, és nem ismeri azt a szót, hogy bocsánat.

Kanye West megvált az egyik testőrétől, Steve Stanulistól, aki ezért cserébe lerántotta a leplet a rapper igazi személyiségéről.
"Ez az ő világa, és mindenki más csak eléldegélhet benne. Nem tudom, Kim hogyan képes mellette maradni " – mondta Stanulis a Daily Mailnek.

Forrás: AFP

A történet ott kezdődött, hogy hetekkel ezelőtt a korábban chippendale-ként dolgozó testőr ráhajtott Kim Kardashianre. Legalábbis Kanye West szerint,

állítólag ezért is rúgták ki Stanulist.

Forrás: Origo

A férfi elmondása szerint a MET-gála előtt, amikor a pár még hotelben készülődött, a biztonságiak lent várakoztak, majd Stanulis felment, hogy megnézze, minden rendben van-e. Ekkor szólította meg Kardashiant, és itt kezdődtek a bonyodalmak. Mivel a rapper gyűlöli, ha földi halandók szólnak a nejéhez, így a továbbiakban nem tartottak igényt Steve Stanulis szolgálataira. Sőt!

A férfi már a gálára sem kísérhette el őket.

Egyszerűen csak úgy otthagyták, ő meg azt se tudta, mi történt. Másnap ő vitte volna a párost a reptérre, ám már erre sem került sor, kirúgták.

"Nem állt szándékomban Kim Kardashianre ráhajtani. Boldog házasságban élek. Van elég problémám, három kicsi gyerekem, szóval nem történt ilyesmi. "

Forrás: AFP/Mike Coppola

Bár nem tudni, hogy mi az igazság, Stanluis elég szép önéletrajzzal rendelkezik, és ez volt az első konfliktusa a sztárokkal, pedig korábban többek között Leonardo DiCaprio és Tobey Maguire biztonságáért is felelt.

Forrás: AFP

Végezetül Steve Stanulis pletykált is egy keveset. Állítólag előfordult, hogy a rapper nem volt hajlandó megnyomni a lift hívógombját, valamint elég komoly hangulatingadozásai, és rigolyái voltak. Nem szerette, hogy ha a jelenlétében beszélgetnek az emberei, és duzzogott, ha a kocsi anyósülésén kellett utaznia. A bocsánatkérést pedig távolról sem ismerte.

A TMZ viszont megkereste Westék szóvivőjét aki cáfolta, hogy Kanyénak lenne olyan fóbiája, hogy a biztonságiak nem érinthetik,

nem szólíthatják meg a feleségét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.