Hoppá! Pirner Alma szülés utáni alakjától elállt a lélegzetünk is

szexi tanár rúdtáncos tökéletes alak Pirner Alma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rúdtáncosnőnél dögösebb tanár nénire ritkán bukkanhatunk, ő aztán tudja, mivel kell a tanítványokat motiválni. 

Pirner Alma pár napja azt mutatta meg, hogyan tartja formában alakját kisfia segítségével. Most pedig egy szexi fotóval rukkolt elő, amelyen pontosan látszik, róla már az össze pluszkiló lement, ami a terhességgel járt. A rúdtáncos nem semmi szerelésben várta magánórájára a tanítványát.

Forrás: Facebook/Pirner Alma
Marsi Anikó nagyot bakizott a híradóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20160603-marsi-aniko-a-tv2-tenyek-musorvezetoje-hiradosa-nagyot-bakizott.htmlAz élő műsorokban nem tanácsos hibázni, ám a híradósnak egy mondatban kétszer is megbotlott a nyelve. TV + SztárokOrigoEgy szilikoncsoda és egy szexéhes pasi érkezik a pucér társkeresőbehttp://www.life.hu/sztarok/20160603-a-viasat3-adam-keresi-evat-pucer-tarskeresobe-egy-szoke-szilikonmellu-no-es-egy-pasi-erkezik.htmlMár csak két adás van hátra, de még mindig érkeznek új szereplők. Ezúttal egy lány és egy fiú lép a Csábítás partjára az Ádám keresi Évát hétfői adásában! TV + Sztárok--Hoppá! Berki Krisztián kísértésbe esetthttp://www.life.hu/sztarok/20160602-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-kisertesbe-esett-egy-inycsiklandozo-sutemeny-lattan.htmlEgy vörös, ínycsiklandozó szépség keltette fel a macsó figyelmét, aki alig bírt megálljt parancsolni magának. TV + Sztárok--Műsor nélkül maradhat Friderikusz Sándorhttp://www.life.hu/sztarok/20160603-friderikusz-sandor-musorvezeto-musor-nelkul-maradhat.htmlEgyelőre még nem sikerült megegyeznie az ATV-nek a műsorvezetővel. TV + Sztárok--Elhagyta az országot Oláh Ibolyahttp://www.life.hu/sztarok/20160603-elhagyta-az-orszagot-olah-ibolya.htmlOláh Ibolya Los Angelesbe utazott pár hónapja, és lehet, hogy kint is marad. TV + Sztárok--A Trónok harca szépsége szívesen lenne James Bondhttp://www.life.hu/sztarok/20160601-a-tronok-harca-sztarja-szivesen-lenne-james-bond-szerelme.htmlEmilia Clarke a Sárkányok Anyja néven is ismert karaktere egész jól elboldogul a Trónok harca kegyetlen világában, ám szívesen eljátszaná a női James Bondot is. Ráadásul azt is elárulta, hogy kit szeretne maga mellé Bond-fiúnak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.