Hatalmas fenék, darázsderék: Kim Kardashiannak öltözött Gáspár Evelin

kim kardashian Gáspár Evelin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
De nem csak a ruhája, hanem a feneke is egyre hasonlóbb a két családi valóságshow-ból megismert celeblánynak. Állítólag ez most übermenő forma, elhisszük, de mi azonban inkább a hasát és a derekát irigyeljük Evelinnek. 

Íme, Evelin legutóbbi fotója, amelyet az Instagramra töltött fel. Gáspár Győző lánya szemmel láthatóan nagyon elégedett magával, ugyanis több nézetből is megmutatta magát.

Forrás: Gáspár Evelin/Instagram

Kínos baki! TRUTYKÓKÉNT tüntette fel a közmédia Vujity Tvrtko nevéthttp://www.life.hu/sztarok/20160604-vujity-tvrtko-nevet-elirtak-trutykora.htmlA közmédia hírportálja helytelenül írta ki az oldalára Vujity Tvrtko nevét. Így: Trutykó. TV + Sztárok--Pachmann Péter: "19 évet kellett várnom, hogy az emberek meg merjenek szólítani, köszönjenek az utcán"http://www.life.hu/sztarok/20160604-pachmann-peter-a-nagy-duett-hozta-meg-szamara-az-igazi-nepszeruseget.htmlA Nagy Duett egyik legkiemelkedőbb párosa Péter Szabó Szilvi és a TV2 híradósa Pachmann Péter. A tévés azt állítja, a zenés műsor hozta meg számára a valódi népszerűséget, de beszélt magánéletről, munkáról is. TV + Sztárok--Nemet mondott a TV2-nek Szulák Andrea - Ez az okahttp://www.life.hu/sztarok/20160604-nemet-mondott-a-tv2-nek-szulak-andrea-nem-vezeti-az-activityt.html Extrém Activity néven indull újra az Activity Show. A hat évadot megélt játékot egykor Szulák Andrea és Csiszár Jenő vezette, ám hogy most kik lesznek a játékmesterek, még nem tudni. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.