Hosszú Katinka újabb csodát mutatott be Barcelonában

Barcelona Hosszú Katinka Európa-csúcs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú Katinka győzött, alig 86 századmásodperccel maradt el 4:29.89 perces Európa-csúcsától 400 méter vegyesen a Mare Nostrum elnevezésű nemzetközi úszóverseny-sorozat spanyolországi állomásának első napján.

A Barcelonában zajló eseményen Hosszú - a viadal honlapja szerint - 4:30.75 perces idővel nyert, a teljes mezőnyt hatalmas fölénnyel utasítva maga mögé.

Hosszú Katinka és Shane Tusup Forrás: Facebook/Hosszú Katinka

A Vasas világ- és Európa-bajnoka a szombati nyitányon egy ezüstérmet is kiérdemelt, miután másodikként csapott célba 200 méter gyorson (1:58.23 p), a 100 méteres hátúszás döntőjében pedig hetedik lett (1:02.11 p).

Forrás: Facebook/Hosszú Katinka
Még hideg van, de jön a kánikula: Ilyen lesz a jövő hét időjárásahttp://www.life.hu/news/20160612-meg-hideg-van-de-jon-a-kanikula-ilyen-lesz-a-jovo-het-idojarasa.htmlMost hideg van, pár nap múlva viszont kánikula lesz. Ezt nehezen bírja majd a szervezetünk.NewsOrigoAzonosították a The Voice énekesnőjének gyilkosáthttp://www.life.hu/news/20160612-azonositottak-a-the-voice-sztarjanak-christina-grimmie-nek-a-gyilkosat.htmlAzonosították Christina Grimmie, a The Voice sztárjának feltételezett gyilkosát. NewsLezárták a dubaji nemzetközi repülőtéret: 22 járatot kellett máshová irányítanihttp://www.life.hu/news/20160612-lezartak-a-dubaji-nemzetkozi-repuloteret-22-jaratot-kellett-mashova-iranyitani.htmlSzombaton több mint egy órán át egy drón miatt volt zárva a világ egyik legforgalmasabb repülőtere. 22 járatot kellett máshová irányítani, ez több ezer utasnak okozott kellemetlenséget - ezt mondták az Egyesült Arab Emírségek légügyi hatóságánál.NewsOrigoTúszokat szedett a lövöldöző egy melegbárban: 20 halott!http://www.life.hu/news/20160612-tuszokat-szedett-a-lovoldozo-egy-floridai-melegbarban-husz-halott-van.htmlLegalább húsz halálos áldozata van annak a lövöldözésnek, amely a floridai Orlando egyik melegbárjában történt vasárnap hajnalban. A fegyveres is halott. A rendőrség terrorcselekményként kezeli az esetet. NewsRobbanás rázta meg a sanghaji nemzetközi repteret: Többen ember megsérült!http://www.life.hu/news/20160612-robbanas-razta-meg-a-sanghaji-repteret-tobb-ember-is-megserut.htmlTöbben megsérültek, amikor robbanás történt a sanghaji nemzetközi reptéren. Valószínűleg petárdák robbantak fel, de van olyan sajtóhír, miszerint házi készítésű robbanóanyag volt. NewsThinkstock767 millió volt a tét az ötös lottón: Ezekkel a számokkal nyerheted meg a zséthttp://www.life.hu/news/20160611-az-otos-lotton-767-millio-volt-a-tet-ezekkel-a-szamokkal-nyerheted-meg-a-zset.htmlA 2016-ban a 23. játékhéten 767 millió forintért lehetett játszani. Vajon News

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.