Igyon a baba kávét vagy sem? Felrobbant a magyar internet!

Forrás: Dreamstime -
baba anyuka hír vélemény oldal kávé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több internetes oldal is felkapta a fejét a babyccino című cikk kapcsán, amelyet a Frei Tamás kávézójában található magazin is feldolgozott. Voltak azonban olyanok, akik kissé félreértették az anyagot. 

"Mély megértéssel és bajtársiassággal kezdtük olvasni Frei Tamás lapjának cikkét, amit olvasónk küldött nekünk" - olvasható a 444.hu oldalán. Az újságíró sorait olvasva érezhető a felháborodás a cikk miatt, mely szerintük egyetért az Amerikában nemrég kitört új őrülettel: habosított meleg tej, koffeinmentes kávé, a tetején egy kevés fahéjjal - így kell elképzelnünk egy babyccinót.

Forrás: 444.hu

Mindkét anyag elolvasása után úgy éreztük, hogy a 444.hu szerzője kissé félreértelmezte a dolgot, hiszen a szerintünk a Frei Tamás magazinban olvasott cikk is az ital ellen van - csupán ironikus stílusban dolgozta fel az anyagot. Kiváncsiak vagyunk, hogy ti mit gondoltok a dologról?

Te egyetértesz a hírportál álláspontjával, vagy a szerző szerinted is ironizált?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.