Adam Levine kifizeti meggyilkolt mentoráltja, Christina Grimmie temetését

Forrás: AFP -
Adam Levine temetés Maroon 5 Christina Grimmie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy arról korábban a Life.hu beszámolt, Christina Grimmie-t, a The Voice című tehetségkutatóban híressé vált énekesnőt pénteki koncertje után lőttek le, és a kórházban belehalt a sérüléseibe.

Nem tudta palástolni fájdalmát Selena Gomez, akinek jó barátnője volt a meggyilkolt Christina. A fiatal énekesnő összeomlott legutóbbi koncertjén, és úgy tűnik, Adam Levine is vigasztalhatatlan, aki a tragikus sorsú lány mentora volt a tehetségkutatóban. Lapinformációk szerint a Maroon 5 zenésze maga hívta fel egykori mentoráltja családját, hogy támogatásáról biztosítsa őket, és felajánlotta, hogy állja a temetés költségeit is - írja a Huffingtonpost.

Forrás: AFP

A családot igencsak meglepte, hogy a sztár maga hívta fel őket, de nagyon jól esett nekik. Adam egyébként a Twitteren is üzent:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.