Megtalálták annak a kisfiúnak a holttestét, akit a Disney Worldben ragadott el egy aligátor

Forrás: David A. Ray -
holttest alligátorok Disney World gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy nap keresés után meglett annak a kisfiúnak a holtteste, akit Disney Worldben ragadott el egy aligátor. A fiú apja hiába próbálta kirángatni a gyereket a ragadozó szájából, az aligátor magával vitte a kicsit.

Megtalálták annak a kétéves kisfiúnak a holttestét, akit az orlandói Disney World egyik tavának partján ragadott el egy aligátor. A gyermeket több mint 50 rendőr, két helikopter és több búvár is kereste. Több aligátort is elaltattak és feldaraboltak, de

nem találtak bennük emberi testrészeket.

Illusztárció Forrás: David A. Ray

A szakemberek viszont egy pillanatra sem reménykedtek, inkább felhívták a figyelmet arra, hogy képtelenség, hogy egy ilyen támadást egy kisgyermek, de

akár egy felnőtt is túléljen.

A Nebraskából érkezett szülőket a seriff egy katolikus pap társaságában kereste fel, ő tudatta velük a szomorú hírt. A Disney World igazgatója pedig bejelentette, hogy minden segítséget megadnak a családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.