A magyar labdarúgó-válogatott remek szereplése a futball-Eb-n örök emlék marad. Most, hogy a fiúk a belgák elleni harcban alul maradtak, hétfőn megérkeznek Budapestre, mi pedig bemutatjuk őket nektek, hogy képben legyetek. 

A magyar „huszárok" ma hazaérkeznek, így biztos lesz népünnepély. A fiúk megérdemlik, hogy a szurkolókkal együtt örüljenek a sikernek, hiszen minden elvárásunkat felülmúlták az Eb-n. A Life.hu-n pedig te is voksolhatsz, melyik focista mellé pattannál oda egy közös képre. 

Forrás: Instagram/MLSZTV

Dzsudzsák Balázs 29 éves és az Eb-n két gólt rúgott a portugálok elleni megmérettetésen. Balázs háromszor nyert magyar bajnokságot és magyar szuperkupát a DVSC csapatával, 2010-ben elnyerte Az év magyar labdarúgója címet, 2009-ben pedig Junior Prima díjat kapott. Játszott a Debreceni VSC-ben, a PSV Eindhoven-ben, az Anzsi Mahacskala csapatában, a Dinamo Moszkvában. Jelenleg a Bursaspor csapatát erősíti. 

Balázs magánéletéről mostanában nem tudunk sokat, bár nemrég kiderült, ki a legfontosabb hölgy az életében. A titokzatos asszony természetesen a futballista édesanyja. Balázs, sokáig se veled, se nélküled kapcsolatban próbálkozott Zimány Linda modellel, mióta szakítottak, Balázs féltve őrzi a magánéletét. 

Dzsudzsák BalázsForrás: MTI,

Kádár Tamás neve hallatán a szerkesztőségünk hatalmas sóhajban fakadt ki, úgyhogy biztosak vagyunk benne, ő sok szavazatot kap majd tőletek. Tamás, a magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a Lech Poznan játékosa. Már az általános iskolában is a sport volt az élete. Arról nincs információnk, Tamásnak van-e párkapcsolata, így még reménykedhettek lányok!  Az viszont biztos, hogy édesanyja, aki kétségkívül a legközelebb áll a focistához, nemzeti színű ruhában drukkolt fiának. 

Kádár TamásForrás: Instagram/Kádár Tamás

Juhász Roland 32 éves a magyar válogatott labdarúgó, posztját tekintve hátvéd. Jelenleg a Videoton csapatát erősíti. 2010-ben az évtized legjobb magyar játékosának választották a HLSZ szavazásán. Roland nős, felesége Strényi Zsófia.

Juhász RolandForrás: Instagram/Juhász Roland

Király Gábor 40 éves, a magyar labdarúgó-válogatott kapusa, és bizony sokszor áldhattuk a nevét, mert az Eb-n számtalan labdát fogott meg, ami a kapuban landolt volna. A kapus kabalája az emblematikus szürke mackónadrág, ami a drukkerek kedvenc ruhadarabjává avanzsált az Eb ideje alatt.  Gábor játszott  a Haladásban, a Hertha BSC-ben, a Crystal Palace-ban, a Burnley-ben, a Bayer Leverkusenben, a 1860 Münchenben és a Fulhamben. A kapus nős, és két gyermeke van. 

Király GáborForrás: MTI

Szalai Ádám 28 éves magyar válogatott labdarúgó, jelenleg a német TSG 1899 Hoffenheim kölcsönjátékosaként a Hannover 96 csapatában játszik. Posztját tekintve csatár. Neki köszönhetjük az egyik gólt az osztrákok elleni meccsen. A sármos focista 2012 óta alkot egy párt a nála négy és fél évvel fiatalabb Csillával, aki modellként is dolgozik. 

Szalai ÁdámForrás: Facebook/Szalai Ádám

Gera Zoltán hányatatott gyermekkoráról már rengeteget olvashattunk, és példás történet, ahogy a szipuzástól egészen a West Bromwich Albion és a Fulham csapatáig menetelt a futballista. Zoli nős, és két gyermek édesapja. Felesége, Csilla nemrég mosolyogva mesélt arról, mit érzett, amikor az Eb-n gólt rúgott a férje. 

Gera ZoltánForrás: MTI