Megözvegyült a Família Kft. egykori sztárja

sorozat színész Família Kft.
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy Zoltán nevét sokan leginkább a 17 éve véget ért Família Kft.-ből ismerik. Igen, ő volt Kövér Lajos, akinek a szájából a „Hajnalka, te ezt nem tudhatod!”, és a „Vili, te nagyon hülye!” mondatok hangoztak el.  

A színész jelenleg az Új Színház tagja, de a mai napig szívesen sztorizik a sorozatról. "Én nagyon nem akartam a Vili, te nagyon hülye mondatot, és igazából a másikat sem. Nem találtam őket humorosnak, nem tudom, miért. Szinte köteleztek erre, hogy mint egy szlogent ismételjem, és a fejen verésre is. Gondolják el, volt olyan jelenet, amelyet nyolcszor-tízszer vettünk fel. Belegondolni is rossz, hányszor kellett megütnöm Illést" - emlékszik vissza, Zoltán.

A színész a Borsnak arról is mesélt, hogy két éve egyedül él. "Özvegy lettem. Szerencsére a két gyermekem gyakran meglátogat, ami nagyon jólesik. Eddig két unokám született, és ősszel érkezik a harmadik. Ez tesz most boldoggá" - mondta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.