Három év után kapták el a 80 éves nő gyilkosát

Forrás: Thinkstock -
tettes gyilkosság Magyarország DNS
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A gyanú szerint egy 49 éves férfi társával együtt gyilkolt meg 2013. december 29-én egy 80 éves nőt. A tetteseket csak most sikerült elkapni.

Három évvel ezelőtt meggyilkoltak egy 80 éves nőt, de sokáig nem sikerült a tettesek nyomára bukkanni. Most az áldozat testén hagyott DNS-minta segítségével tudták elkapni a gyilkosokat.

Forrás: Thinkstock

"A helyszíni szemle során több bizonyítékot rögzítettünk, például az áldozat testén DNS-maradványokat. A mintát megküldtük a Bűnügyi Szakértői és Kutatóintézetnek, akkor nem találtak egyezést a nyilvántartásban. Az áttörést évekkel később a DNS-nyom hozta meg: az intézet jelezte, hogy egy másik esetnél azonosított B. Mihály DNS-e megegyezik a helyszínen talált bizonyítékkal” - idézte Gál Sándor, a BRFK Életvédelmi Osztály vezetőjének szavait a Bors. A 49 éves férfit június közepén fogták el.

Elhunyt Elvis Presley gitárosa, Scotty Moorehttp://www.life.hu/news/20160630-84-evesen-otthonaban-hunyt-el-elvis-presley-gitarosa-scotty-moore.html84 évesen halt meg a gitárlegenda, aki nagy hatással volt az egész zenei generációra. News--Csodaszép smink a dolgos hétköznapokra http://www.life.hu/lifestyle/20160624-som-balogh-edina-hetkoznapi-sminket-keszit.htmlMegmutatom nektek a kedvenc sminkemet, amiket a dolgos hétköznapokon viselek. És mutatok egy nagyszerű szemöldökformázó trükköt is. LifeStyle--Pillants be élőben a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/kult/20160629-a-volt-kozelebb-van-mint-gondolnad-a-telekom-buddyk-segitsegevel.htmlOtthon vagy a munkahelyen ülsz, és azon gondolkozol, miért nem a többiekkel csapatod a VOLT-on? Van megoldás, ugyanis a Telekom Buddykkal egy gombnyomással a fesztiválon érezheted magad! KultOrigoMegdöbbentő dolgok derültek ki a megerőszakolt kétéves kislány ügyébenhttp://www.life.hu/news/20160629-gyermekotthonba-akartak-adni-a-megeroszakolt-keteves-kislanyt.htmlBudapest VI. kerületében erőszakolt meg ismeretlen tettes egy kétéves kislányt még a múlt héten. A gyermek nagyon súlyos sérüléseket szenvedett. Egyelőre ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás, de a DNS-mintavétel segíthet a tettes megtalálásában. Nemrég pedig újabb meglepő hírek láttak napvilágot az üggyel kapcsolatban. News--Micsoda hős! Király Gábor elképesztő dolgot tett a magyar válogatottért http://www.life.hu/news/20160629-kiraly-gabor-torott-ujjal-csinalta-vegig-a-belgak-elleni-merkozest-micsoda-hos.htmlTalán az egész Európa-bajnokság legnagyobb védését mutatta be Belgium ellen Király Gábor, aki elmondta, De Bruyne lövésénél eltört az ujja, így 55 percet sérülten védett végig. News--Csak egy hajszálon múlt az egyéves kislány élete, akit az apja késelt meghttp://www.life.hu/news/20160629-kessel-tamadt-a-sajat-egyeves-kislanyara.htmlA 31 éves férfi négy napon át kristályozott, majd azt hallucinálta, hogy a családtagjai meg akarják ölni. Az apát most azzal vádolják, hogy 1 éves kislányát legalább négyszer mellkason szúrta egy 21 centis pengéjű késsel. NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.