50 éves lett a bokszlegenda, Mike Tyson: ismerd meg az életét!

Forrás: AFP/Getty/Neilson Barnard -
ökölvívás Mike Tyson bokszoló születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori nehézsúlyú profi bokszoló azt mondja, kőkemény alkohol és drogproblémái miatt megérintette a halál szele és volt, hogy maga is véget akart vetni életének. Ma lett 50 éves.

Michael Gerard Tyson 1966. június 30-án született Brooklynban. Még gyerek volt, amikor édesapja elhagyta őket, így édesanyja egyedül nevelte két testvérével. Folyamatosan képezte magát, így egyre magabiztosabb lett, de az 1984-es olimpiáról sajnálatos módon lemaradt.

Forrás: AFP/Getty/Neilson Barnard

A nagy álma 1986. november 20-án vált valóra, amikor húszévesen második menetben technikai KO-val legyőzte a WBC világbajnokát, Trevor Berbicket: ilyen fiatalon senki nem volt még nehézsúlyú világbajnok. 2005-ben végleg abbahagyta a sportot, bár rendszeres pénzügyi gondjai miatt bemutató mérkőzéseket még vállalt.

Az egykori bajnoknak négy nőtől nyolc gyermeke született, jelenleg harmadik feleségével együtt nevelik őket.

A boxoló nemrég először beszélt a 40 évvel ezelőtt lezajlott incidensről, amit még kisgyermekként élt át Brooklynban, és szexuálisan zaklatták.

Eva Longoria csillagot kap a hollywoodi Hírességek Sétányánhttp://www.life.hu/sztarok/20160630-eva-longoria-csillagot-kap-a-hollywoodi-hiressegek-setanyan.htmlA színésznő boldogan újságolta el az Instagramon, hogy csillagot kapott a hollywoodi Hírességek Sétányán. TV + Sztárok--Emlékszem, Sopronban: így vonultak be a sztárok a VOLT fesztiválrahttp://www.life.hu/sztarok/20160629-igy-vonultak-be-a-sztarok-a-volt-fesztivalra-akos-lola-wellhello-der-heni.htmlAz ország központja erre a pár napra áthelyeződik, most Budapest helyett Sopronban lesz a legnagyobb pörgés, és ott lesznek fellelhetők a legnagyobb sztárok is. TV + SztárokOrigoKiderült: bejelentették, mikortól lehetsz újra függője a Szívek Szállodájánakhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-lauren-graham-bejelentette-mikortol-lehet-elerni-a-regi-es-az-uj-szivek-szallodaja-reszeket.htmlLauren Graham vagyis a Lorelai Gilmore-t alakító színésznő tett boldoggá mindenkit a nyilatkozatával. Hamarosan újra ráfügghetsz a sokat beszélő anya-lánya párosra. TV + Sztárok--Kárpáti Rebekát megviselte az anyagi csőd: házukat is elvesztettékhttp://www.life.hu/sztarok/20160629-karpati-rebekat-r-karpati-peter-lanyat-megviselte-az-anyagi-csod-hazukat-is-elvesztettek.htmlA színészkedésbe is belekóstolt Kárpáti Rebeka a Jóban Rosszban sorozatban, de inkább olyan munkára vágyik, ami kiszámíthatóbb megélhetést jelent. Nem csoda, hiszen apja, R. Kárpáti Péter a Barátok közt után anyagi csődbe került, ami máig rossz emlék Rebekának. TV + Sztárok--Beyoncé durva ultimátumot adott Jay Z-nekhttp://www.life.hu/sztarok/20160628-beyonce-durva-ultimatumot-adott-jay-z-nek.htmlEgy bennfentes szerint Beyoncé egy feketelistával lepte meg férjét, aki egyúttal ultimátumot is kapott: ha a listán szereplő bármelyik nővel is szóba áll, köztük mindennek vége. TV + Sztárok--Ezt nézd! A 81 éves Sophia Loren még mindig a férfiak álmahttp://www.life.hu/sztarok/20160628-siman-felesegul-vennenk-a-81-eves-sophia-lorent.htmlA 81 éves színésznő remek formában van, pedig a kora még hollywoodi mércével is igen sok. Az alábbi képet elnézve pedig nyugodtan kijelenthetjük, hogy Sophia Loren külseje a huszonévesek többségét simán übereli. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.