Meztelenül pancsolt a szökőkútban egy szegedi férfi

Forrás: Thinkstock -
szökőkút Magyarország fürdés Szeged
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A kánikula megtette a hatását vasárnap délután: egy helyi férfi nem bírt magával, anyaszült meztelenre vetkőzött és megmártózott a szegedi Széchenyi tér szökőkútjában.

A középkorú férfi először csak a lábát áztatta a szegedi szökőkútban, majd megszabadult a ruháitól, és csobbant egyet. Nem igazán zavartatta magát,

úszkált, pancsolt, élvezte a napsütést.

Forrás: Thinkstock

Az akció természetesen a járókelőlnek is feltűnt, sokan csak nevettek, valaki viszont megelégelte és kihívta a rendőröket, akik igazoltatták a férfit, majd hazaküldték - számolt be a delmagyar.hu.

Hihetetlen! Marihuána-automaták landolhatnak a repterekenhttp://www.life.hu/news/20160704-marihuana-automatak-kerulhetnek-egy-repterre.htmlLeszállsz a jamaicai reptereken, utána pedig akár el is szállhatsz a marihuána-automatákból szerzett fűvel. Legalábbis ez a terv, miszerint bárki vásárolhat, csak egy formális engedélyre van szükség.News--Eltűnt egy orosz repülő Szibériábanhttp://www.life.hu/news/20160701-eltunt-egy-orosz-repulo-sziberiaban.htmlEltűnt az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának egy Il-76-os típusú speciális repülőgépe pénteken a szibériai Irkutszki területen, ahová erdőtüzek oltására vezényelték ki. News--A 73 éves nő heroint csempészett, de az életével fizetett értehttp://www.life.hu/news/20160630-heroincsempeszesert-iteltek-halalra-egy-73-eves-not.htmlHalálra ítéltek egy 73 éves nőt szerdán Vietnamban heroincsempészésért. News--Az amszterdami rendőrség megmentett egy szexbabát, mert azt hitték, hogy élő emberhttp://www.life.hu/news/20160629-az-amszterdami-rendorseg-megmentett-egy-szexbabat-mert-azt-hittek-hogy-elo-ember.htmlAz amszterdami rendőrség megmentett egy szexbabát, mert azt hitték, hogy egy eszméletlenül fekvő nő. News--Ez állati! Egy férfi világ körüli útra vitte a csirkéjéthttp://www.life.hu/news/20160624-egy-ferfi-vilag-koruli-utra-vitte-a-csirkejet.htmlSokszor felmerült a kérdés: vajon, ha egy lakatlan szigetre mennénk, kit vinnénk magunkkal? Nos, történetünk főszereplője a csirkéjét választotta, ráadásul nem is egy szigetre, hanem rögtön egy világ körüli útra cipelte az állatot. NewsOrigoCiprus legsúlyosabb erdőtüzét egy 12 éves kisfiú okozta véletlenülhttp://www.life.hu/news/20160623-ciprus-legsulyosabb-erdotuzet-egy-12-eves-kisfiu-okozta-veletlenul.htmlSikerült megfékezni a négy napon át tomboló ciprusi erdőtűz terjedését, jelentette be a ciprusi igazságügyi miniszter. Két tűzoltó meghalt, három megsebesült, 15 négyzetkilométernyi fenyőerdő és mezőgazdasági terület veszett oda. A tüzet egy 12 éves fiú okozta véletlenül. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.