Ronaldo édesanyja nem hagyta szó nélkül a fia sérülését

Forrás: Instagram/Cristianoroanldo -
Európa Bajnokság Cristiano Ronaldo Portugália sérülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ronaldo örömébe egy kis szomorúság is vegyül, ugyanis a franciák elleni Eb-győzelmet nem úszta meg sérülés nélkül. Mint kiderült, a sérülést okozó francia Dimitri Payet is megkapta a magáét, ráadásul nem mástól, mint a focisztár édesanyjától.

A fiát, Cristiano Ronaldót védelmező Dolores nem kímélte a fiának sérülést okozó Dimitri Payet-et, és

nem is hagyta szó nélkül.

„Nem vagyok képes elviselni, hogy így kell látnom a fiamat" – írta Ronaldo helyszínen szurkoló anyukája a pályán síró fiát megörökítő kép mellé Twitter oldalán, majd hozzátette, hogy "ez a játék a labda rúgásáról szól, nem pedig arról, hogy sérülést okozunk az ellenfélnek."

Payet nem kímélte Ronaldót Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Laurence Griffiths

A kemény kritika Dimitri Payethez is eljutott, de visszautasította a vádakat.

„Egyértelműen a labdára mentem, amit meg is szereztem. Nem állt szándékomban sérülést okozni, véletlen, hogy mégis így történt. A durva játék nem fér bele nálam. Nem akarok vitatkozni "– közölte Payet, aki a játékvezető szerint sem szabálytalankodott.

Forrás: Instagram/Cristianoroanldo

Meghódította az internetet a rendőrökkel dacoló bátor nő fotójahttp://www.life.hu/news/20160712-ez-a-foto-hoditotta-meg-az-internetet.htmlAz Egyesült Államok több nagyvárosában péntekről szombatra virradóra és szombaton is nagygyűléseket, tiltakozó meneteket, tüntetéseket tartottak a Louisianában és Minnesotában a fehér rendőrök által elkövetett erőszakos cselekmények áldozatául esett feketék emlékére.News--Ronaldo egy heti fizetését zsebelte be az Eb-győzelemért cserébehttp://www.life.hu/news/20160711-ronaldo-egy-heti-fizeteset-zsebelte-be-az-eb-gyozelemert-cserebe.htmlA portugál szövetség 300 ezer euróval jutalmazza meg minden egyes játékosnak a diadalt. Bár ez soknak hangzik, de valójában egyáltalán nem az. News--Egy orosz házaspár testrészeire bukkantak a Fidzsi-szigeteknélhttp://www.life.hu/news/20160704-egy-orosz-hazaspar-testreszeit-mosta-partra-a-viz-a-fidzsi-szigeteknel.htmlEgy három hete eltűnt orosz házaspár testrészeit mosta partra az óceán egy Fidzsi-szigeteki strandon. News--Drogdílerekre vadászik az orosz Batmanhttp://www.life.hu/news/20160701-drogdilerekre-vadaszik-az-orosz-batman.htmlEgy orosz férfi arra szánta el magát, hogy Batman ruhába bújva elkapja a helyi drogdílereket. A szuperhős egyébként azt állítja, hogy már többször is lecsapott a rosszfiúkra. NewsOrigoEltűnt egy orosz repülő Szibériábanhttp://www.life.hu/news/20160701-eltunt-egy-orosz-repulo-sziberiaban.htmlEltűnt az orosz rendkívüli helyzetek minisztériumának egy Il-76-os típusú speciális repülőgépe pénteken a szibériai Irkutszki területen, ahová erdőtüzek oltására vezényelték ki. News--Elképesztő videó került elő egy hullaházbólhttp://www.life.hu/news/20160630-feny-derult-egy-hullahaz-remiszto-titkara.htmlFurcsa videó jelent meg az interneten: egy hullaház kamerája rögzítette, amint az egyik holttestből egy árny távozik. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.