Szívszorító videó került napvilágra: így bánik Ronaldo a rajongóival

foci EB 2016 rajongó Ronaldo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs még egy olyan megosztó alakja napjaink labdarúgásának, mint Ronaldo. Futballtudását mindenki elismeri, de hétköznapi oldaláról megoszlanak a vélemények: van, aki szerint nemeslelkű, mások hisztisnek és csupán a PR által felépítettnek tartják.

Christiano Ronaldo a foci Eb döntőjében az egész világnak bizonyította, micsoda akarat van benne: durva sérülésével hosszú percekig próbált játszani a franciák elleni döntőben, miközben járni is alig tudott. Végül legyőzte a fájdalom, és sírva jött le a pályáról, ám az alapvonal széléről is megállás nélkül biztatta csapattársait.

Forrás: Getty Images/2016 Getty Images/Dan Mullan

A meccs végén aztán örömkönnyekkel küszködött, mikor Éder góljával 1-0- ra megnyerték a döntőt, s vele az Európa-bajnoki címet. A meccs után mindenki emelte kalapját Ronaldo teljesítménye előtt, de

korábbi megmozdulásai soha nem találtak ilyen békés fogadtatásra.

Pedig úgy tűnik, a portugál csillag valóban csupa szeretet, amit egy videó is bizonyít. A klipben az látható, hogy minden rajongójával – a gyerekekkel és a mozgássérültekkel különösen – türelmes, kedves és közvetlen. Öleli, simogatja, puszilgatja őket. Az biztos, hogy mindez nemcsak a kedvező megítélésért felépített PR része, hiszen

Ronaldo rendszeresen jótékonykodik is,

mindenféle hírverés nélkül. Mi nem akarunk ítélkezni, mindenki döntse el maga, hogy a show kedvéért csattannak-e a pacsik a videóban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.