Istenes Bence és a tökéletes testű Apáti Bence is alul maradt- úgy tűnik a csajok a Hot Men Dance vetkőző izompacsirtáira esküsznek.

A Life.hu olvasóit, arra kértük, hogy szavazzanak, melyik sztárnak állt jobban a jógaóra.  A voksaitokat Istenes Bencére, Józan Lászlóra, a Hot Men Dance tagjaira, Sugár Bercire és Apáti Bencére adhattátok le.

Forrás: Life.hu

A showtáncos fiúcsapattal, még a tökéletes testű balett-táncos, Apáti Bence és a kockahasáról híres, Józan László sem tudott versenyre kelni, magas főlénnyel győztek. IDE KATTINTVA megnézheted, hogyan teljesített a Hot Men Dance a jógaórán. 

Forrás: Marton Szilvia/Origo
Ők voltak még versenyben
Istenes Bence volt az első, aki vállalkozott arra, hogy velünk jógázzon. A műsorvezető élete első gyakorlásán remekül teljesítette a feladatokat.  Józan Lászlónak, a Barátok közt sztárjának kockahasáért odavagyunk, így egyértelmű volt, hogy jógára invitáljuk. Sugár Berci embert próbáló jógaóráján jól elfáradtunk.  Apáti Bence, az Operaház magántáncosa még sosem próbálta a jógát, de az ország egyik legprofibb balett-táncosának meg sem kottyantak a csavaros ászanák.