Somló Tamás temetés zenész sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról beszámoltunk, 68 éves korában keddre virradóra elhunyt Somló Tamás zenészlegenda. Most kiderült, mikor kísérik utolsó útjára a sztárt. 

A zenészt csütörtök délután helyezik örök nyugalomra a Kozma utcai izraelita temetőben - értesült az MNO. A Kozmai utcai temetőben szerda délelőtt még nem tudták, hogy a szertartás nyilvános lesz-e. A 68 éves énekes-dalszerző hosszan tartó betegség után kedden hunyt el. A zenész néhány hónapja beszélt először arról, hogy rákos.

Fotó: Katona Krisztián/somlotamas.hu

Itt emlékeznek meg este Somló Tamásról

Szerda este 18:00 órától a Tabánban várják Somló Tamás rajongóit, tisztelőit és zenésztársait egy zenés megemlékezésre.
Stohl András lánya a képernyőkre kerülhttp://www.life.hu/sztarok/20160720-stohl-andras-lanya-musort-vezet.htmlStohl András lányával a színpad mellett a képernyőkön is találkozhatunk, s bár vendégként, de ő is beszáll az Én vagyok itt című műsor állandó műsorvezetői mellé. TV + SztárokOrigoRégi szereplőt köszönthetünk újra az Éjjel-nappal Budapestben!http://www.life.hu/sztarok/20160720-enb-rita-megujult-kulsovel-ter-vissza-az-ejjel-nappal-budapestbe.htmlKét év után, teljesen átalakulva tér vissza az Éjjel-nappal Budapest egyik alapszereplője. A sorozat kezdetétől másfél éven át láthattuk esténként a képernyőn Ritát, aki újra beleveti magát a forgatagba. TV + SztárokOrigoMosolyka férjével való kapcsolatáról mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20160719-mosolyka-hozleiter-fanny-ferjevel-valo-kapcsolatarol-es-munkarol-meselt-a-tv2-aktivjaban.htmlHozleiter Fanny, vagy ahogy mindenki ismeri Mosolyka egy kis szabadságra megy. Az elmúlt évben ugyanis férjével megállás nélkül dolgoztak új filmjükön és motivációs előadásaikon. Fanny most önmagára szeretne koncentrálni és arra, hogy hamarosan járni tudjon, sőt, hogy táncolhasson egy asztal tetején. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoNosztalgiázik Kiss Ramóna! Hamarosan nagy mérföldkőhöz érkezikhttp://www.life.hu/sztarok/20160719-kiss-ramona-nosztalgikus-videot-tett-kozze-a-baratok-koztrol-ami-hamarosan-a-8000-epizodjahoz.htmlA Barátok közt sztárja közösségi oldalán emlékezett meg a közelgő nagy eseményről, ami nem csak neki fontos, hanem megannyi kollégájának is. A sorozat hamarosan a 8000. epizódhoz érkezik, a színésznő pedig egy múltidéző videóval emlékezett meg! TV + SztárokOrigoMár most jókat buliznak az X-Faktor mentorai: Tóth Gabi megmutatta, mennyire!http://www.life.hu/sztarok/20160719-toth-gabi-megmutatta-milyen-jol-erzi-magat-az-x-faktor-4-mentora.htmlTóth Gabi ismét megmutatta, mekkora az összhang a mentorok között. TV + SztárokOrigoGelencsér Tímea:"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timea-az-instagramon-halalkodott-a-gyozelemert.htmlVasárnap este végre kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A szépség az Instagram-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.