Sebestyén Balázs az új internetes őrület áldozata lett

műsorvezető telefon Pokémon Go Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázst is megfertőzte a magát lassan súlyos népbetegséggé kinövő Pokémon Go-láz. A rádiós a Morning Show vakációjából hazatárve, a stúdióban is Pokémonokra vadászott.

"Jó reggelt. Visszatértünk. Balázst pedig beszippantotta a Pokémon láz" - írta a műsor Facebook oldalán Balázs kollégája, aki a kiírás mellé posztolt egy fotót is:

a műsorvezető telefonján lelkesen keresi a Pokémonokat.

És ha ez még nem lenne elég, egy videóban megörökítették, ahogy Balázs megállapítja, hogy

a Morning show stúdiója Pokémon-mentes zóna.

A kommentelők azonban keményen bírálták a rádióst, amiért bedőlt ennek az új őrületnek. Sőt, akadtak olyanok is, akik szerint Balázs jobban tenné, ha inkább a családjára koncentrálna a Pokémonok helyett.

Palvin Barbi Lewis Hamiltonnal flangált Budapestenhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-palvin-barbi-lewis-hamiltonnal-flangalt-budapest-utcain-1.htmlA többszörös Forma-1 világbajnok csütörtök este a csapata egy hivatalos rendezvényén vett részt Budapesten, és Palvin Barbival is összefutott. Ez azért is érdekes, mert az autóversenyző nemrég még Rita Ora lakásából távozott, bár hivatalosan nem foglalt állás kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoKelemen Anna: "Magamnak nem is tudom mikor vettem utoljára repülőjegyet"http://www.life.hu/sztarok/20160722-kelemen-anna-sokat-repul-de-meg-sohasem-vett-maganak-repulojegyet.htmlKelemen Anna elárulta, hogy mindig voltak körülötte férfiak, de sosem volt ˝hivatalos˝ a kapcsolata, hiszen erről akkor érdemes beszélni, ha megkérik a kezét. Erről és arról is mesélt, hogy mivel, illetve kivel töltené a nyarat. TV + SztárokOrigoHűha! Így fest Adele smink nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20160722-vegre-lathatjuk-adelet-smink-nelkul.htmlAz énekesnőt a védjegyévé vált tusvonal és műszempilla nélkül nélkül fotózták le, ez pedig azért is hihetetlen, mert egy rosszul sikerült lesifotó után azt nyilatkozna, hogy soha többé nem jelenik meg smink nélkül. TV + Sztárok--Angelina Jolie tényleg hónapok óta külön él férjétől?http://www.life.hu/sztarok/20160722-angelina-jolie-tenyleg-honapok-ota-elkoltozott-ferjetol-vagy-megsem.htmlVajon tényleg elmúlt a szerelem Hollywood álompárja között? Sokak szerint igen, ráadásul olyan hírek is felröppentek, hogy a színésznő hónapok óta nem is él egy fedél alatt férjével. TV + Sztárok--Keresztes Ildikó kis híján nemi erőszak áldozata letthttp://www.life.hu/sztarok/20160721-keresztes-ildiko-majdnem-nemi-eroszak-aldozata-lett.htmlKeresztes Ildikó nemrég őszintén mesélt arról, hogy évekkel ezelőtt majdnem megerőszakolták egy panelház liftjében. TV + Sztárok--Gelencsér Tímea:"Alig várom, hogy elkezdődjön ez a kis kaland"http://www.life.hu/sztarok/20160718-gelencser-timea-az-instagramon-halalkodott-a-gyozelemert.htmlVasárnap este végre kiderült, hogy Gelencsér Tímea képviseli hazánkat a Miss World 2016 versenyén Washingtonban. A szépség az Instagram-oldalán köszönte meg a rengeteg támogatást. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.