Azt beszélik, hogy az Andy Vajna tulajdonába került Rádió 1 kapja meg a Class FM országos frekvenciáját. Az NMHH pár napja jelentette be, hogy nem hosszabbítja meg a Class FM 2009 óta tartó szerződését.

Mi lesz most Sebestyén Balázsék népszerű műsorával a Morning Show-val? Olyan pletykák is keringenek, hogy a Petőfi Rádió viszi majd el őket, mert reggeli műsoruk megújítása nem hozta a várt sikert, így jól jöhet nekik Balázsék népszerűsége - írja a Blikk.

Forrás: Class FM

Balázzsal a Forbes magazin egyik kiadványában jelent meg interjú. Elmondta, hogy akkor sem ijed meg, ha egy időre frekvencia nélkül maradnak. Abban egyelőre nem gondolkodik, hogy más rádióhoz igazolnak, ha lesz frekvencia, maradnak a Class FM-nél, nagyon sokat köszönhetnek a rádiónak. Ha Andy Vajna réadiója keresné meg, az szerinte is egy érdekes helyzet lenne. Balázs úg gondolja, Andy egyáltalán nem haragszik rá azért, mert párszor beszólt a TV2-nek, szerinte Andy mindent üzleti alapon közelít meg:

„Andy egy amerikai üzletember, nem csinál ebből személyes kérdést, szerintem leszarja, egyébként ismerem is, tök jó fej. Azt mondja, hogy itt egy műsorvezető, ekkora hallgatottságot hoz, ekkora bevételt generál. A Class 2,5 milliárdos árbevételéből a Morning Show önmagában majdnem egymilliárdot csinált. Andy – és senki más, aki valóban üzletember – nem fogja azt mondani, hogy hú, ez a srác szólt két rosszat" – mondta a Forbesnak.