Emlékeztek még Pflum Orsira, aki a 2005-ben indult Megasztár egyik felfedezettje volt? Nos, Orsit nemsokára az MTVA híradójában láthatjátok, de nem énekelni fog, hanem tőle értesülhettek a hírekről.

Pflum Orsi közel három éve döntött úgy, hogy a Pázmány Péter Tudományegyetem és az MTVA kö­zösen indított közszolgálati média szerkesztőszakára je­lentkezik. Bár a mikrofont nem dobta el, de

a dalok helyett a híreket hallhatjuk tőle, ráadásul angolul.

"Mindig is szerettem volna belekóstolni a műsorvezetésbe, de úgy, hogy megtanulom. Profin. Ezért végigcsináltam a posztgraduális képzést. Már az iskola alatt mehettem gyakornoknak az MTVA öt különböző műsorába. Nagyon megtetszett a Családbarát magazin, ott is ragadtam" - magyarázza Orsi. aki egy idő után az angol nyelvű híradónál is kipróbálhatta magát.

Forrás: Facebook

"Tetszett, hogy kombinálhatom a híreket az angollal. Sokat kellett gyakorolnom, ez közel sem olyan egyszerű, mint amilyennek látszik. De nagyon élvezem! Legutóbb Kanadából hívtak fel, hogy mennyire tetszett nekik az angol nyelvű híradó. Vannak még terveim" - mesélte Orsi a Borsnak.