A gyönyörű Gelencsér Tímea kinyújtott nyelvvel szurkol a magyaroknak

Fotó: Mudra László/Origo
Fotó: Mudra László/Origo -
Gelencsér Tímea magyarok szurkolás olimpia RioLife2016
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Magyarország Szépe nyertese is figyelemmel kíséri a Rióban küzdő sportolóinkat, meg is mutatta, ő hogyan szurkol itthonról a magyaroknak!

Mindenkinek van oka az örömre, hiszen Magyarország eddig nagyon szépen szerepelt az ötkarikás játékokon. Szilágyi Áron győzelmével meglett a hetedik érmünk, és még koránt sincs vége az olimpiának! Gelencsér Tímea, a Magyarország Szépe idei nyertese is szurkol a magyar sikerekért, hiszen szerinte a támogatás kifejezése nagyon fontos tényező! "We are HUNbelievable! Tényleg hihetetlenek a magyar sportolók az Olimpián!" - kezdte Facebook-posztját a szépség, amihez egy képet is mellékelt.

"Személy szerint én lázban égek, mert nagyon szeretek szurkolni a magyar versenyzőknek bármilyen sportágról is legyen szó!

Úgy gondolom a mi összetartásunk, támogatásunk, és biztatásunk ilyenkor fontos tényezője lehet a sikereknek. Csak így tovább, hajrá magyarok!" - tette hozzá Magyarország Szépe.

Hoppá! El sem hiszed, ki nyalogatta Lewis Hamilton arcát: fotó! http://www.life.hu/sztarok/20160811-lewis-hamilton-arcat-egy-jaguar-nyalogatja-elkepeszto-foto-a-sztarrol.htmlA Forma 1-es sztár olyan dologban vehetett részt, melyet most rajongók milliói irigyelnek tőle. Mi is szívesen lennénk a négylábú szépség helyében! TV + Sztárok--Mit tennél, ha egyszer csak bekopogtatna az ajtódon a kedvenc sztárod? Selena Gomez megtettehttp://www.life.hu/sztarok/20160811-mit-tennel-ha-egyszer-csak-bekopogtatna-az-ajtodon-a-kedvenc-sztarod.htmlKöztudott, hogy Selena Gomez olykor elég jó fej sztárrá változik a rajongói kedvéért, egyszer például melltartó nélkül merészkedett közéjük. Most azonban egy nagyobb dolgot tett: egészen Ausztráliáig utazott, hogy meglepje a nagy valószínűséggel legnagyobb kedvelőjét. TV + SztárokAFPBerki Krisztián: „Egy-egy érem láttán elérzékenyülök”http://www.life.hu/sztarok/20160809-berki-krisztian-a-tv2-sztarja-tucsi-musorvezeto-tapai-szabina-sportolo-elarulta-hogy-drukkol-az.htmlA magyar sztárok is kiemelt figyelemmel kísérik a riói olimpia eseményeit. Tápai Szabinát, Tücsit és Berki Krisztiánt faggattuk, hogyan drukkolnak, és kiknek. TV + Sztárok--Szabó Győző belevág: világ körüli utat tervez a népszerű színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-szabo-gyozo-utnak-indul-vilag-koruli-utra-indul-a-sztar-egyedul-teszi-meg-az-utat.htmlA sztár még a feleségét sem viszi magával. Az évek alatt Győző már bejárta Albániát és Korzikát, de a legnagyobb vágya még nem teljesült... TV + SztárokOrigoFluor Tomi a kémiában hiszhttp://www.life.hu/sztarok/20160811-fluor-tomi-tanacsot-adott-jessicanak-az-enekes-a-kisugarzasban-hisz.htmlA VIVA Második Randi című műsora hétről-hétre segít olyan fiataloknak, akiknek nehézséget okoz a randizás. A következő és egyben utolsó adásban a műsorvezető, Iszak Eszti a belevaló Dér Henit kéri meg arra, hogy segítsen a húszéves Jessicának levetkőzni gátlásait. Eszti egy plusz meglepetéssel is készül, a lány találkozhat egyik nagy kedvencével, Fluor Tomival. TV + Sztárok--Botrány! Diana testőre kitálalt a walesi hercegnéről, a család kiakadt http://www.life.hu/sztarok/20160811-diana-hercegno-testore-kitargyalt-ken-wharf-szerint-sokan-felreismertek-ot.htmlDiana egykori testőre szerint folyamatosan próbálta megóvni a hercegnőt a fenyegető veszélyektől és az őt ért kritikáktól. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.