Cristiano Ronaldo focista autó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Köztudott, hogy a portugál válogatott sztárja imádja a sebességet, a pénzt, és a magamutogatást, így három az egyben alapon vett is egy méregdrága autót, amiről lassan már többet posztol, mint a saját családjáról...

A sztárfocista nap, mint nap bemutatja az új Bugatti Veyronját - ez lehetne a címe Ronaldo életének mostani fejezetének. Oké, mi is ismerjük azt a klisét, hogy egy férfi számára - persze a nőkön kívül - az autója a legfontosabb, ez pedig a focista esetében sincs másképp, ráadásul neki egy limitált szériás, 1,5 millió dollárt, azaz 707 millió forintot érő kocsija van,

de azért ez már tényleg unalmas...

Coming back home

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett videó,

„Garázsidő. Amikor a kedvenced megérkezik" – írta Ronaldo egyik bejegyzésében, s egy másikat is posztolt. – „Az állat megérkezett!"

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

A háromszoros aranylabdás klasszisnak egyébként egy elég komoly luxusautó-gyűjteménye van: többek között egy McLaren MP4-12 Spyder, egy Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce Phantomja és egy Lamborghini Aventadorja is áll a garázsában.

Spend time with my 2 loves❤️☀️✌️

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

No, de térjünk vissza a legújabb szerelmére:

Garage time. Soon your honor arrive✌️✌✌✌

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

The animal arrive

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által közzétett fénykép,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.