"Elfáradtam, rám férne pár sajtburesz!" - Nos igen, az előbbi mondat már lemoshatatlanul Kenderesi Tamás nevéhez tapadt, ennek nyomán Zing Burger és a Burger King is előszeretettel idézte a posztjaikban az úszót. Ám a Magyar Olimpiai Bizottság szerint az éttermek bejegyzései sértik a sportoló személyiségi jogait.

A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak.

A fiatal fiú hamar belopta magát a nézők szívébe.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

"Fantasztikus, nagyon örülök, hogy sikerült érmet szereznem. Az utolsó öt méter már eléggé csípett, a szívem vitt be a célba, azt hiszem. Nagyon elfáradtam, rám férne egy pár sajtburesz" - mondta Tamás.

Forrás: Origo

Az úszó nyilatkoztata pedig egy sajtburger-lavinát indított el: ehhez csatlakozott a Zing Burger és a Burger King, akik meglovagolták az úszó generálta hullámokat, és

többször is megemlítették őt a posztjaikban. 

A MOB azonban nem nézte ezt jó szemmel és emiatt felszólította a cégeket a posztok eltávolítására, de komolyabb jogi lépéseket is fontolgat a bizottság - írja a kreativ.hu.

Íme, a magyar úszás új sztárja: Kenderesi Tamás beszólásaitól padlót fogsz
A fantasztikus úszással bronzérmes Kenderesi Tamás a 200 pillangó döntője után a tőle már megszokott lazasággal beszélt a sajtónak. A teljes cikket itt elolvashatod!