Toronyház tetejéről vetette le magát egy fiú Debrecenben

toronyház halál öngyilkos öngyilkosság Debrecen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy toronyház tetejéről vetette a mélybe magát egy debreceni fiú. Már nem lehetett megmenteni az életét.

Debrecenben egy étterem tetejére zuhant egy fiú, aki egy toronyházból vetette magát a mélybe. Minden bizonnyal öngyilkossági kísérlet miatt ugrott, de egyelőre az eset körülményeit még vizsgálják.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Az Origo értesülései szerint a fiú egy toronyház tetejéről ugrott le, és egy gyorsétterem tetejére esett. A sokemeletnyi zuhanás után olyan súlyosan sérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét.

Hosszú Katinka nem csak világcsúcsot, hanem világkarriert is úszotthttp://www.life.hu/news/20160819-hosszu-katinkat-az-egesz-vilag-unnepli.htmlHosszú Katinka olimpiai szereplésével az egész világ figyelmét magára vonta. Az úszónő az utóbbi években sikert sikerre halmozott, az idei olimpián pedig világcsúcsával és három aranyérmével meg is koronázta pályafutását. News--Dráma! A híres bázisugró nem is sejtette, hogy ez lesz élete utolsó ugrásahttp://www.life.hu/news/20160819-a-hires-bazisugro-nem-is-sejtette-hogy-ez-lesz-elete-utolso-ugrasa.htmlHat év alatt a 21. áldozatot követelte a bázisugrók közül a svájci Lauterbrunnen-völgy. Ezúttal az egyik legvakmerőbb wingsuitos, Uli Emanuele szenvedett végzetes balesetet. News--A olimpiai bajnok tornászt egy méhecske üldözte el a dobogórólhttp://www.life.hu/news/20160819-hoppa-a-vilagbajnok-tornaszt-egy-mehecske-uldozte-el-a-dobogorol.htmlEgy igen vicces pillanatnak lehetünk tanúi: a négyszeres olimpiai bajnok tornász felállt a dobogó legfelső fokára, ám egy méhecske láttán gyorsan le is ugrott. News--Szexuális zaklatással vádolják az aranyérmes olimpiai bajnokothttp://www.life.hu/news/20160819-szexualis-zaklatassal-vadoljak-shaun-white-aranyermes-snowboardost.htmlA 29 éves sportolónak komoly vádakkal kell szembenéznie! Az olimpiai aranyérmes snowboardost szexuális zaklatással vádolják! News--Bedrogozták a kutyakölyköt, akit végül el kellett altatnihttp://www.life.hu/news/20160819-bedrogoztak-a-kutyat-es-vegul-el-kellett-altatni.htmlA kutya gazdája az interneten fellelhető videóból tudta meg, hogy kutyáját bedrogozták. A várpalotai fiú napokon át kereste Rockyt, a nyolchetes staff-kölyköt. News--Bedrogozták a kutyakölyköt, akit végül el kellett altatnihttp://www.life.hu/news/20160819-bedrogoztak-a-kutyat-es-vegul-el-kellett-altatni.htmlA kutya gazdája az interneten fellelhető videóból tudta meg, hogy kutyáját bedrogozták. A várpalotai fiú napokon át kereste Rockyt, a nyolchetes staff-kölyköt. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.