Hamis gyógyszerek ölhették meg Prince-t

Forrás: AFP/Kevin Winter -
Prince Gyógyszerek énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halála előtt a zenész állítólag egy hétig annyi fájdalomcsillapítót szedett, amitől napokig nem tudott elaludni. Most újabb titokra derült fény a gyógyszerekkel kapcsolatban: az a táska, melyet Prince otthonában találtak, veszélyesen erős szintetikus fájdalomcsillapítót tartalmazott.

Mint arról beszámoltunk, a legendás világsztár 57 évesen hunyt el, holttestére az otthonában találtak rá. Prince halálát valószínűleg drogtúladagolás okozhatta. A vizsgálatok jelenlegi állása szerint ugyanis "hamisított címkéjű, veszélyes gyógyszerek vezethettek Prince halálához" - közölte az AP hírügynökséggel egy névtelenséget kérő, az énekes halála ügyében folyó vizsgálathoz közelálló szakértő.

Forrás: AFP/Kevin Winter

A forrás azt is hozzátette, hogy a világsztár otthonában és utazótáskáiban talált tabletták egy része fentanilt, egy veszélyesen erős szintetikus fájdalomcsillapítót tartalmazott, de ez nem volt feltüntetve a csomagolásukon. Volt olyan "gyógyszer",

melyben a szintetikus opiát 50-szer erősebb volt a heroinnál.

A rendőrök állítólag két tucatot találtak egy úgynevezett Watson 385 feliratú tablettából, amely a laboratóriumi elemzés szerint fentanilt, lidokaint és egy U-4770 nevű, a morfiumnál nyolcszor erősebb szintetikus szert tartalmazott. Azt egyelőre nem tudni, hogy az énekes hogyan juthatott hozzá recept nélkül ezekhez a szerekhez.

Az X-Faktor győztese, Tóth Andi levedlette babaarcát és szexistennővé változotthttp://www.life.hu/sztarok/20160817-az-x-faktor-gyoztese-toth-andi-levedlette-babaarcat-es-szexistennove-valtozott.htmlAz X-Faktor győztese, Tóth An­di a szemünk előtt vált érett nővé, és ezt az énekesnő szívesen ki is hangsúlyozza: egyre dögösebb fotókkal örvendezteti meg rajongóit, akik közül páran nem nézik jó szemmel az énekesnő kacérságát, szerintük ugyanis visszafogottabban kellene vi­selkednie. TV + SztárokOrigoDemcsák Zsuzsát kiraboltákhttp://www.life.hu/sztarok/20160822-elkepeszto-demcsak-zsuzsat-kiraboltak.htmlA TV2 műsorvezetője nem csak jó élményekkel tért haza a barcelonai vakációjáról, hiszen kirabolták... TV + SztárokOrigoPalvin Barbi haza jár buliznihttp://www.life.hu/sztarok/20160822-palvin-barbi-tovabbra-sem-felejtette-el-kis-hazajat.htmlA 22 éves lányt elhalmozzák külföldi munkákkal, emiatt sajnos nem jut annyi idő a családjára, és ez az oka annak, hogy a modell és testvére nyáron pótolják be az év közben kimaradt találkozókat. TV + SztárokOrigoLagzi Lajcsinak némi pozitívumot is hozott a börtönben töltött időszakhttp://www.life.hu/sztarok/20160816-lagzi-lajcsinak-egy-pozitivumot-is-hozott-a-bortonben-toltott-idoszak.htmlSok mindenen ment keresztül az elmúlt hónapokban Lajcsi. Megjárta a börtönt, legutóbb pedig azt állították róla, hogy megvert néhány gyereket, akik bemásztak a birtokára. A mulatóst nagyon megviselték az eddigi megpróbáltatások, de saját elmondása szerint volt egy pozitívuma is a börtönben töltött időszaknak. TV + SztárokOrigoLeesett az állunk! Diane Kruger vékonyabb, mint Angelina Joliehttp://www.life.hu/sztarok/20160815-szexi-es-romantikus-a-gyonyoru-szineszno-diane-krueger-ezt-nyujtja-nekunk.htmlKedvenc német származású színésznőnk egy kedves, romantikus képpel rukkolt elő, ám még ezzel sem sikerült elterelnie a figyelmünket: Diane csontsoványra fogyott. TV + Sztárok--A világsztár bevallotta, hogy meleg: szerinte édesapja is ezért lett öngyilkoshttp://www.life.hu/sztarok/20160811-colton-haynes-oszinte-vallomast-tett-ongyilkos-lett-az-apja-amikor-bevallotta-hogy-meleg.htmlA 28 éves Colton Haynest olyan szériák tették ismertté, mint a Titkok otthona, a Teen Wolf - Farkasbőrben, vagy A zöld íjász, most pedig egy egészen új és meglepően őszinte oldaláról is bemutatkozott: elárulta, hogy meleg, és azt is, hogy édesapja pont emiatt ölte meg magát. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.