Gyűlöletből barátság: Gesztesi Károly elárulta, hogy miért nem kedvelte Lagzi Lajcsit

Galambos Lajos vitorlázás barátság Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, de Gesztesi Károly és Lajzi Lajcsi mögött 40 éves barátság áll: együtt jártak gimnáziumba, együtt úsztak és most egy közös vitorlázáson elevenítették fel a régi emlékeket. Gesztesi például azt is elárulta, hogy eleinte nem kedvelte a zenészt.

Nem is gondoltuk volna, de mint kiderült, Gesztesi Karcsi fagottozott, ráadásul annak is fültanúja volt, ahogy Lagzi Lajcsi még a kezdetek kezdetén trombitázni tanult. A két sztár a napokban, egy közös vitorlázás alkalmával utazott vissza a múltba, egészen a 70-es évek végéig, amikor is

még együtt jártak gimnáziumba.

Kiderült, hogy kapcsolatuk nem indult túl fényesen, mivel Gesztesi egyáltalán nem szívlelte Lajcsit. Persze a mókázások közepette azt is elárulta, hogy miért...

Három hónap után újra szingli Gesztesi Károly

A színész néhány hónappal ezelőtt vallott boldogságáról, amit 24 évvel fiatalabb párja mellett talált meg. A románc sajnos máris véget ért. A teljes cikket itt elolvashatod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.