Mindenki megdöbbent, hogy Iszaki Eszti és Dobrády Ákos szakítottak. Nos, itt az újabb meglepetés, kiderült, hogy Eszti új hódolója a focista Szalai Ádám.

Eszti és Ákos már hetekkel ezelőtt külön költöztek. Állításuk szerint békében váltak el, mindössze annyi történt, hogy kihűlt köztük a szerelem. Eszti nem régen még arról beszélt, hogy az eskvőt tervezik.
 

Iszak EszterForrás: Instagram/Iszak Eszter


A ladbarúgó-válogatott egyik tagja azonban eláulta a Borsnak, hogy egy harmadik személy is érintett a történetben: Iszak Eszti hetek óta Szalai Ádám barátnője. Ádám júliusban szakított barátnőjével, és úgy látszik, hamar összemelegedett a csinos tévéssel.

Szalai Ádám nem titkolta új kapcsolatát, így nyilatkozott:
"Amit biztosan állíthatok, hogy akkor nem találkoztunk Eszterrel, amikor Ákossal még együtt voltak. Viszont én szívesen találkozom Eszterrel, ha ő nyitott rá. A kapcsolatunkról nem tudok semmit nyilatkozni, de a magam részéről nem zárkózom el semmitől. A dolgok alakulása viszont sok mindentől függ, például, hogy egyáltalán tudunk-e találkozni."

Valóban kérdéses, hogy Ádám és Eszti hogyan tudnak találkozni. Esztert a munkája Budapestre köti, Ádám pedig Németországban focizik.

Update! Közben kiderült, hogy egy szintén Szalai Ádám névra hallgató fiatalamber alaposan megtévesztette a Borsot. A laptól rossz e-mail címre küldték a kérdéseket, nem a focista szalai Ádám válaszolta meg azokat, hanem egy másik férfi, akit szintán így hívnak. A kérdéseket teljesen az ő szemszögéből válaszolta meg. A fenti idézetek tehát nem a focista Szalai Ádámtól származnak. A Bors frissítette cikkét, azt írják, jogi lépéseket fontogatnak.