ByeAlex tagadja a bundát: szerinte a balhé a pénzről szólt

Fotó: Hirling Bálint/Origo -
X-Faktor ByAlex bunda botrány RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egyik versenyző édesapja kiakadt, miután fia kiesett a mentorházból. Azt állította, hogy a műsor producere és a mentorok már előre eldöntötték, hogy ki fogja megnyerni a tehetségkutatót. A mentorok sem hagyták szó nélkül az esetet.

Az édesapa a Facebookon osztotta meg véleményét a nagyközönséggel, és azt fél millió forint fejében távolította volna el. ByeAlex szerint az egész balhé csak a pénzről szól.

Fotó: Hirling Bálint/Origo

"A cikkből azért az is kiderül, hogy az apukának félmilláért egyébként el is múlt volna már a csalódottsága"- írta ByeAlex a Facebookon. Bevallom, a műsor eddigi forgatása alatt egyszer kértem tanácsot a szerkesztő brigádtól, és még akkor sem kaptam a kérdésemre javaslatoknál többet. Pedig életem egyik legfeszültebb döntése volt. A Blikk megkérdezheti a gyártásvezetőt, mert még az öltözőm ablakát is bevertem idegességemben... A sminkszékemet is lerúgtam. Hát lennék én ideges a forgatás miatt, ha valójában előre meg lenne írva ez a műsor?" - dühöngött a mentor.



Tökpucéran fürdőzik az álomtestű Emily Ratajkowskihttp://www.life.hu/sztarok/20160825-tokpuceran-furdozik-az-alomtestu-emily-ratajkowski-modell-szantorinin.htmlBirkózóból lett filmsztár a legjobban fizetett színészhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-dwayne-johnson-a-legjobban-fizetett-szinesz.htmlRajongók figyelem! Változás lesz a Barátok köztben!http://www.life.hu/sztarok/20160825-rtl-klub-valtozas-lesz-a-baratok-koztben-uj-idopontban-kezdodik-a-sorozat.htmlHűha! Beyoncé meghallgatta, hogyan énekel Radics Gigihttp://www.life.hu/sztarok/20160825-radics-gigi-hangja-kalandos-uton-jutott-el-peldakepehez-beyoncehoz.htmlBotrányos videóval rukkolt elő az RTL Klubhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-botranyos-videoval-aurelio-nemi-szervevel-reklamozta-az-rtl-klub-a-valovilag-powered-by-big-brother.htmlEddig nem látott pucér fotók kerültek elő Bódi Sylvirőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160825-hoppa-eddig-nem-latott-fotok-kerultek-elo-bodi-sylvirol.html




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.