Balhéba keveredett az egykor Magyarországon igen népszerű együttes énekese. A Happy Gang legismertebb tagjáról, Móré Andrásról azt állítják, hogy összevert valakit.

Kocsmai verekedéssel gyanúsítják Móré Andrást, vagyis a Happy Gang énekesét, akit Vitamin művésznéven ismerhetnek az emberek. A bandatag állítólag alaposan helybenhagyott valakit egy XXI. kerületi borozóban. A beszámolók szerint július 20-án egy söröskorsóval vágtak fejbe egy vendéget. A rendőrség súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást, gyanúsított is van.

Forrás: facebook/Happy gang

"Két személy keveredett szóváltásba egy XXI. kerület, Medve utcában található borozóban, aminek következtében egy férfi bántalmazta a sértettet" - tájékoztatta a Blikket a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A lapnak a sértett is nyilatkozott. "Miden előzmény nélkül, egyszer csak odalépett az asztalunkhoz, és fejbe vágott. Utána elszaladt, a rendőrök csak másnap kapták el. A szemöldökömet leszámítva nem mozog azon az oldalon az arcom, elmondani sem tudom, milyen borzasztó érzés. Rettegek attól, hogy az arcom így marad, az orvosok pedig egyelőre nem sok jóval kecsegtetnek" - mondta a sértett, aki így nem tud dolgozni, de pénz hiányában a kezeléseket sem tudja folytatni. A jogi képviselője elárulta, nyomozati szakaszban van az ügy. "A nyomozás folyamatban van. Az eljárás ismeretlen tettes ellen indult az áldozat feljelentése alapján, aki súlyos testi sértés szenvedett. A gyanúsítottat kihallgatták, és orvos szakértőt rendeltek el" - mondta dr. Kiss B. Mihály.