Japán a világ legbizarrabb helye! Nem hiszed?

groteszk bizarr Japán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mondhatni, Japán a furcsaságok szülőhazája, hiszen ha valami bizarr használati tárggyal vagy fesztivállal találkozunk, szinte biztosak lehetünk benne, hogy onnan ered. Külön-külön már láthattunk megannyi, Japánból jött képtelenséget, de összegyűjtve egyenesen sokkoló ez a groteszkség.

/1609/Jap_n201693145251


Szinte szavakat sem lehet találni arra az összeállításra, ami Japán abszurdságát hivatott bizonyítani. Ott olyan dolgok születnek meg, olyan használati tárgyaknak és szokásoknak van létjogosultságuk, amiket itthon el sem lehetne képzelni. Melltartó férfiaknak, vagy éppen szexuális aktust mímelő teknősszobrok, hagyományos péniszfesztivál: csak néhány példa arra, ami felháborító, de Japánban teljesen normális. Nézd meg galériánkat a többi furcsaságról!

Trágár feliratú pólóban állt kamerák elé a bemondónőhttp://www.life.hu/news/20160902-tragar-feliratu-poloban-allt-kamerak-ele-a-bemondono-a-redditre-toltottek-fel-a-kepet.htmlEgy bangalore-i tévé bemondónője rendkívül kínos helyzetbe hozta magát. Persze, lehet, hogy direkt provokálta a nézőket, de erre nem vennénk mérget. News--Doppingolhattak a sportolónők a riói olimpián? Hamarosan kiderülhet http://www.life.hu/news/20160902-rioi-olimpia-evek-mulva-akar-komoly-lebukasok-is-varhatok-a-sportolok-kozott.htmlTiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője szerint elképzelhető, hogy évek múlva akár komoly lebukások is várhatók a riói olimpián jó eredményt elért sportolók között. News--Motorbalesetet szenvedett Herendi Gábor, a Valami Amerika rendezőjehttp://www.life.hu/news/20160902-motorbalesetet-szenvedett-herendi-gabor-a-valami-amerika-balazs-bela-dijas-rendezoje.htmlHerendit egy autó ütötte el, aminek következtében lerepült a motorbicikliről. A rendező kórházban van. News--Kiderült az igazság: elismerte a bíró, hogy elcsalta a magyar birkózó meccsét http://www.life.hu/news/20160901-lorincz-viktor-megkonnyebbulhet-a-sportolo-meccset-allitolag-csunyan-elcsaltak.htmlPéteri László 2014-es aranysípos birkózóbírónak a Lőrincz Viktor meccsén szőnyegelnökként tevékenykedő, szlovén Staniszlav Sernek elárulta, hogy nyomást gyakoroltak rá, hogy a német Denis Kudlát hozza ki győztesnek a riói olimpia bronzmeccsén. News--A levegőben ütközött össze két repülő http://www.life.hu/news/20160901-osszeutkozott-a-levegoben-ket-kisrepulo-alaszka-nyugati-reszen-mindenki-meghalt.htmlÖsszeütközött a levegőben két kisrepülő Alaszka nyugati részén helyi idő szerint szerdán, a fedélzeten utazó öt ember életét vesztette. NewsOrigoDráma! Lelőttek egy házaspárt Nyíregyházánhttp://www.life.hu/news/20160831-lelottek-egy-hazaspart-nyiregyhazan-a-rendorseg-nagy-erokkel-keresi-az-elkovetot.htmlEgy házaspárra lőtt rá egy ismeretlen férfi szerda délután Nyíregyházán, a 40 éves nő meghalt, a 49 éves férfit életveszélyes sebesüléssel vitték kórházba - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.