Kockahas péntekre: Liam Hemsworth megmutatta tökéletes hasizmait

Liam Hemsworth hasizom sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liam Hemsworth alakjára sosem lehetett panasz, most azonban egy régebbi fotóval megmutatta, hogy festett, amikor összejött Miley Cyrussal. 

Míg bátyja, Chris a Thor-filmek miatt gyúrta ki magát alaposan, addig Liam alapvetően izmos, szálkás testű pasi. A színész a minap egy olyan fotóval nosztalgiázott, ami még 2010-ben, Az utolsó dal című filmje forgatásán készült róla és Miley Cyrusról. Liam teste persze eszméletlen, de nála sokkal többet változott Miley: a lány pufi tiniből dögös nő lett.

Forrás: Instagram/Liamhemsworth

A fiatalok ennek a filmnek a forgatásán szerettek egymásba, és bár azóta egyszer már szakítottak, most mégis lagzit terveznek. Miley állítólag kicsi, míg Liam hatalmas bulit akar, és egyelőre még a nászút helyében sem tudtak megegyezni,

Még mindig bombaformában van a 36 éves Michelle Williams! Íme, szépségének titkahttp://www.life.hu/trend/20160908-a-szuletesnapos-michelle-williams-szepsegtitkai-larion-oscartol.htmlMa ünnepli 36. születésnapját a bájos Michelle Williams, aki mindenkor a kifinomult elegancia képviselője. Szépségtitkaiba Larion Oscar avat be benneteket. Trend--Sikertörténet! Magyar tervezők is bemutatkoznak a párizsi divathétenhttp://www.life.hu/trend/20160907-a-parizsi-divatheten-a-vend-me-luxuryben-magyar-divattervezok-mutatkoznak-be.html2003 óta minden párizsi divathéten megnyílik egy luxus-kiállítótér, a Vendôme Luxury ajtaja, ahol idén ősszel magyar tervezők is bemutatkoznak az egész világból érkező beszerzőknek, akik a minőséget, a luxust keresik. De hogy kerülnek oda magyar tervezőink, és mire számíthatnak a részvétellel? A Vendôme Luxury alapítójával, Carole De Bonával és a Magyar Nemzeti Kereskedőház vezérigazgatójával, Oláh Zsanettel beszélgettünk. Trend--Melltartó nélkül sétáltatta meg hatalmas kebleit a Kardashian lányhttp://www.life.hu/trend/20160906-melltarto-nelkul-setaltatta-meg-hatalmas-kebleit-a-kardashian-lany-kourtney-kardashian.htmlKourtney Kardashian sem az a nő, aki a nyaralás alatt is képes kényelmetlen ruhákba bújni. Trend--Mi a 20-as, 30-as és 40-es nők titka? Így hozd ki magadból a legjobbat!http://www.life.hu/trend/20160906-igy-oltozz-20-30-40-felett-dogosen.htmlMinden életkornak megvannak a maga szépségei, csak meg kell találni őket. Ahogy azt is meg kell találni, melyek azok a ruhák, amelyekkel a legtöbbet tudjuk kihozni magunkból a 20-as, 30-as, 40-es éveinkben is. TrendOrigoÍgy fest smink és cicoma nélkül, kora reggel Eva Longoriahttp://www.life.hu/trend/20160908-a-szuletett-felesegek-sztarja-eva-longoria-smink-nelkul.htmlSzokatlan arcát mutatta meg a minap Eva Longoria, aki nem akárkivel fotózkodott. TrendOrigoEnnyi volt! Meg Ryan végérvényesen plasztikrémmé vált http://www.life.hu/trend/20160907-meg-ryan-arca-teljesen-eltorzult-a-sztar-igazi-plasztikrem-lett-durva-foto.htmlAlig lehet ráismerni az egykori bájos színésznőre. A sztár egyike azon hollywoodi színésznőknek, akik a plasztikai sebészkésre bízták fiatalságuk megőrzését, és sajnos ezzel csúnyán rá is fáztak. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.