Amerika Kapitány, Batman, Thor – Színészek, akik szuperhőssé gyúrták magukat

Amerika Kapitány Farkas Batman Superman szuperhős
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amerika Kapitány, Batman, Farkas előtte és utána

Chris Hemsworth

Rögtön belevágunk a közepébe, ugyanis Chris Hemsworth egy valódi istent alakít, így nem is akármekkorára kellett gyúrnia magát. Thorként abszolút belopta magát a szívünkbe.

Forrás: AFP

Paul Rudd

A Jóbarátokból ismertük meg, ahol nem testalkatával tűnt ki. Nem is tudtuk igazán elképzelni egy szuperhős szerepében, de a Hangya mégiscsak jól állt neki.

Forrás: AFP, Youtube

Chris Pratt

Aki csak A Galaxis őrzőiből ismeri, talán el sem hiszi, hogy Chris Pratt nagyjából 2010-ig egy duci fiú volt. Bizony, nagyot változott.

Forrás: AFP

Hugh Jackman

A Farkast mutáns ereje megóvja az öregedéstől, de az izmosodástól biztosan nem. Az első Farkas 2000-ben jött ki, azóta egyre csak nőnek Hugh Jackman izmai.

Forrás: AFP

Robert Downey Jr.

A Vasember óta egyre nagyobbak Robert Downey Jr. izmai. A folyamat pedig megállíthatatlan: a legutóbbi Bosszúállókban már hatalmasra duzzadt a színész felsőteste.

Forrás: AFP

Chris Evans

Amerika Kapitánya korábban is sportos testalkatú volt, már a Fantasztikus Négyesben is dögös felsőtestet villantott, de a Kapitány-filmekben és a Bosszúállókban ennél is nagyobb mellizmokkal és kockásabb hassal mutatkozott a mozivásznon.

Forrás: AFP

Henry Cavill

Gyerekként duci volt, de 18 éves korára lefogyott. Majd rendszeresen sportolni kezdett, de végül Supermanért gyúrta ki magát.

Forrás: AFP

Christian Bale

A gépész című film kedvéért 30 kilót fogyott normál súlyából: úgy festett, mint egy csontváz. Majd ennél is többet, 45 kilót szedett fel izomban, hogy Batmanként fantasztikusan nézzen ki.

Forrás: AFP

Sztárok, akik egy szerep kedvéért fogytak csontvázzá

Az igazán elhivatott színészek sok mindenre képesek egy szerep kedvéért. Ebbe beletartozik az is, hogy 30 kilót fogynak, vagy éppen híznak, ha ezt kívánja meg a karakter. Az eredmény ugyan látványos, de súlyos lelki és testi problémákat okoz. Előtte-utána fotókért kattints ide!
Fogyaszd bátran! A szőlő is szupergyümölcshttp://www.life.hu/ez-zsir/20160901-a-szolo-is-szupergyumolcs-fogyni-is-lehet-vele.htmlA szőlőfogyasztástól sok fogyókúrázó ódzkodik, mondván, túl sok cukrot tartalmaz, de a legújabb kutatások szerint napi egy marék szőlő akár a fogyást is elősegíti, és nem mellékesen a szexuális életünkre is pozitív hatással lehet. Szőlőszezonra fel! Ez Zsír!--Szabados Edit fitneszmodell: "A világbajnoki győzelem a cél"http://www.life.hu/ez-zsir/20160830-szabados-edit-fitneszmodellel-beszelgettunk-edzesrol-versenyzesrol-eletmodrol.htmlAz Európa-bajnok Szabados Edit gyerekkora óta sportol. A fitnesszel főiskolai évei alatt találkozott, és igencsak gyorsan fejlődött benne. A látványos eredmény arra sarkallta, hogy belevesse magát a versenyzés világába is, azóta ráadásul másoknak is segít elérni a céljaikat. Ez Zsír!--A magyar vagy a külföldi celebpopsik voltak a nyár legformásabb idomai? Szavazz!http://www.life.hu/ez-zsir/20160829-a-magyar-vagy-a-kulfoldi-celebpopsik-voltak-a-nyar-legformasabb-idomai-szavazz.htmlHabár az időjárás még kecsegtet néhány meleg nappal, a nyár hivatalosan már csak szerdáig tart, így ideje összeszedni az idei szezon legformásabb celebfenekeit. Íme! Ez Zsír!OrigoMicsoda fotó! Vajna Timi egy unikornissal a fenekén edzhttp://www.life.hu/ez-zsir/20160828-vajna-timi-az-edzoterembol-posztol-unikornissal-a-popsijan.htmlVajna Timi viccesre vette a figurát: egy edzőtermi fotóját tunningolta fel egy unikornis és tigris csatájával. Ez Zsír!Origo7 nyomós érv, hogy miért egyél csokithttp://www.life.hu/ez-zsir/20160823-7-ok-hogy-miert-egyunk-csokit.htmlA csokoládéról sok tévhit él az emberekben. Sokan a bűnös élvezetek közé sorolják, néhányan viszont szuperegészségesnek tartják. Az igazság ott kezdődik, hogy ez a két tábor két különböző dologról beszél. Ami valóban nem túl egészséges, az a tejcsoki, mert nem sok kakaóbabot tartalmaz, ellentétben a jó minőségű étcsokoládéval, amit napi szinten érdemes fogyasztani. Ez Zsír!OrigoŐk Rio legkülönlegesebb indulóihttp://www.life.hu/ez-zsir/20160816-a-legkulonlegesebb-olimpiai-sportolok.htmlA riói olimpia számunkra elsősorban a magyar sportolókról szól. Az ő sikereikért izgulunk nap mint nap, és azért, hogy a négy év kemény munkája beérjen számukra. Persze minden versenyző ezt a kemény utat járja be az olimpiai ciklusokban, sőt vannak néhányan, akik egészen szokatlan történetükkel is kitűnnek a sportolók sorából. Ez Zsír!Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.