Tombolnak az érzelmek a villában- VV Dina összeomlott

csók VV Lóri VV Dina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre érdekesebben alakul a dolog VV Lóri és Dina között. 

Lóri saját bevallása szerint úgy jött a villába, hogy nem akar szerelmet, Dinával mégis hamar megtalálták a közös hangot. A reggelt csókokkal indították, bár a lányt kint várja a kedvese. Dina nehezen kontrollálja érzéseit, a csókok természetesen felzaklatták, így a fürdőszobában szomorkodott a történtek miatt.

Forrás: Origo

De vajon Lóri mennyire gondolja a dolgot komolyan? A taktikus fiú hamarosan párbajozni megy, ráadásul a csajokkal is imád játszani. Vigyázz, Dina!

Kockahas péntekre: Liam Hemsworth megmutatta tökéletes hasizmaithttp://www.life.hu/sztarok/20160908-liam-hemsworth-szinesz-megmutatta-tokeletes-hasizmait.htmlLiam Hemsworth alakjára sosem lehetett panasz, most azonban egy régebbi fotóval megmutatta, hogy festett, amikor összejött Miley Cyrussal. TV + Sztárok--Wow, micsoda helyen pózol Debreczeni Zita!http://www.life.hu/sztarok/20160907-szuper-helyen-nyaral-a-fotos-debreczeni-zita.htmlZita ismét csodás helyen nyaral, meg is mutatta, mennyire. TV + SztárokItt a vég: szakított Taylor Swift és Tom Hiddlestonhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-szakitott-taylor-swift-es-tom-hiddleston.htmlRémes nap ez a mai, pláne, amióta megtudtuk, hogy pár hónap után búcsút mondott egymásnak a showbusiness legígéretesebb álompárja. TV + Sztárok--A lányok VV Lóri játékszerei?http://www.life.hu/sztarok/20160907-vv-lori-csak-jatszik-a-nokkel.htmlKét lánnyal is játszik VV Lóri, akiről most már jól látszik, igen taktikus srác. TV + SztárokOrigoEvelin bosszúhadjáratot indított VV Lóri ellenhttp://www.life.hu/sztarok/20160907-vv-evelin-bosszuhadjaratot-inditott-vv-lori-ellen.htmlVV Evelinnek nagyon elege van Lóriból: úgy döntött, nem hagyja annyiban a történteket. TV + Sztárok--Daniel Craig újra James Bond lesz? Milliókkal akarják lekenyerezi a színészthttp://www.life.hu/sztarok/20160906-daniel-craig-szineszt-fel-akarjak-kerni-ismet-james-bond-szerepere.htmlMegdöbbentően magas gázsit ajánlottak a világsztárnak, ha hajlandó még 2 részt elvállalni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.