VV8: "Egy szavamat sem gondoltam komolyan" - VV Tivy megbánta tettét

VV Zseraldin VV Tivy Való Világ VV8 VV Viki Való Világ 8 veszekedés megbocsátás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tivy megbánta, amiket Zseraldin fejéhez vágott Viki buliján, és behívta a lányt a sufniba, hogy bocsánatot kérjen tőle.

Tivy rondán kiabált Zseraldinnal Viki buliján, miután a lány beszólt neki a kiválasztással kapcsolatban. Tivy is és Zseri is többekkel megvitatták az esetet, a fiú végül rászánta magát a bocsánatkérésre. Mindent megbeszéltek, Tivy a forró vérére fogta a dolgot, a nagy indulatok közepette olyanokat mondott, amit nem is gondondolt komolyan. Zseri elfogadta a bocsánakérést.

Libor Laura esett ki a Star Academybőlhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-libor-laura-esett-ki-a-star-academybol-tehetsegkutato-tv2.htmlPuszítóan rossz előadás a Star Academybenhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-puszitoan-rossz-eloadas-a-star-academyben-libor-laura.htmlHoppá! Palvin Barbi találkozott Hamilton új nőjévelhttp://www.life.hu/sztarok/20160910-palvin-barbi-talalkozott-lewis-hamilton-allitolagos-uj-nojevel-winnie-harlow-vitiglio.htmlVárkonyi Andrea: Nem lesz esküvő!http://www.life.hu/sztarok/20160910-varkonyi-andrea-elarulta-hogy-sosem-megy-ferjhez-bochkor-gaborhoz.htmlVV8: Megvan a villa csókkirálya - Két lányt is lenyomotthttp://www.life.hu/sztarok/20160910-vv8-megvan-a-villa-csokkiralya-vv-vikivel-es-vv-zseraldinnal-csokolozott-vv-soma.htmlTemetését tervezi Angelina Jolie?http://www.life.hu/sztarok/20160910-angelina-jolie-szineszno-a-temeteset-tervezi.html



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.