Ilyen nincs! Cuki pózban kaptak lencsevégre pár mókás csigát

fotó állat csiga cuki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig irtóztál ezektől az apró állatoktól, a következő összeállításunk téged is rabul ejt majd. 

A csigák a puhatestűek törzsének legnagyobb fajszámú osztálya. Az ide tartozó fajok száma meghaladja a 110 ezret. Latin nevük alapján a szakirodalomban haslábúak néven is ismertek, ugyanis hasuk ellaposodott, erőteljes bőrizomtömlővel ellátott testrész, segítségével helyváltoztató mozgást végeznek. A kisebb biológia óra után nézz meg pár tündéri felvételt, melyen csigák, és más állatok kaptak főszerepet.

/1609/Ilyen2016914133041
Elkészült Magyarország első boldogságtérképehttp://www.life.hu/news/20160914-pest-megyeben-atlagosan-boldogok-a-magarok.htmlElkészült Magyarország első boldogságtérképe! A felmérés egyedülálló, hiszen különböző szociális tényezők és a boldogság eléréséhez és megtartásához szükséges képességek közötti párhuzamok segítségével mutatja meg, hogy hol és mennyire boldogok a magyarok. NewsOrigoSúlyosan bántalmaztak egy idős asszonyt a saját járókeretével http://www.life.hu/news/20160913-a-78-eves-asszonyt-a-sajat-jarokeretevel-bantottak-sulyos-serulesek.htmlA debreceni férfi többször is lesújtott a fémkerettel, 78 éves áldozata súlyosan megsérült. News--Tragédia! Meghalt a magyar költő, Csoóri Sándorhttp://www.life.hu/news/20160912-csoori-sandor-halala-a-kolto-87-eves-volt-hosszu-betegseg-utan-ment-el.htmlÉletének 87. évében vasárnap éjszaka meghalt Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő. News--Hídnak ütközött egy Budapestre tartó szállodahajóhttp://www.life.hu/news/20160911-hidnak-utkozott-egy-budapestre-tarto-szallodahajo-erlangennel-ket-magyar-aldozat.htmlA baleset vasárnap éjjel történt a Németországi Erlangennél. A személyzet két magyar tagja, egy 33 éves és egy 49 éves férfi életét vesztette. News--Elhunyt a sztártenor, Johan Bothahttp://www.life.hu/news/20160908-elhunyt-az-afrikai-osztrak-sztartenor-johan-botha.htmlHosszan tartó betegség után, 51 évesen meghalt a dél-afrikai-osztrák sztártenor, Johan Botha. A Kurier című osztrák napilapban megjelent hírt csütörtökön erősítette meg Botha művészeti menedzsmentje. News--Botrány a sportvilágban! Gyurta Dániel csúnyán beszólt az edzőjénekhttp://www.life.hu/news/20160908-gyurta-daniel-szerint-szeles-sandornak-onmagaval-kell-elszamolnia.htmlA sikertelen riói olimpiai szereplés után is szeretné folytatni a közös munkát Széles Sándor edzővel az úszó Gyurta Dániel. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.