Hajós András: “Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit”

Fotó: Marton Szilvia - Origo -
Hajós András TV2 Demjén Ferenc Sztárban sztár bocsánat sértődés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Demjén Ferenc kiborult Hajós András és Majka beszólásán, ami a Sztárban Sztárban hangzott el. Az énekes híresség Facebook-oldalán két bocsánatot az ikontól.

"Csak annyit jegyeznék meg, hogy ne olyan személyek döntsenek az én megítélésemről, akik tíz év múlva talán sehol nem lesznek" - reagált Demjén Ferenc arra, hogy Majka és Hajós András az adásban élcelődött a zenész színpadi mozgásán és életvitelén. Hajós a Facebook-oldalán kért elnézést, de igazságtalannak tartja, hogy egyeseket tabuként kell kezelni.

Fotó: Marton Szilvia - Origo

"Engem úgy neveltek, hogy elnézést kérjek, ha megbántottam valakit. Akkor is, ha szerintem nem. Sajnálom, ha megsértettem Demjén Rózsit, nem ez volt a szándékom" - kezdte Hajós András a posztját, majd leírja, szerinte a Sztárban sztár éppen arról szól, hogy kicsit viccelődjenek is.

"Én szeretem Rózsi dalait, és ez akkor is így lesz, ha egy életre megsértődik rám.

Bár szerintem nem kéne ezt ennyire komolyan vennie (...) Néhány előadót a közönség tabuként kezel. Ám legyen. Tényleg vannak a Régi Nagyok közt néhányan, akiket annyira szeretünk, hogy őket nem illik piszkálni. Ok.

Nekem ez kicsit igazságtalannak tűnik, de elfogadom"

- írta még Hajós András, aki azt is hozzátette, hogy neki is voltak korszakai, amikor a színpadon nem tudott magáról, de ő vállalja ezt is.

"Nem szégyellem azt a korszakomat sem, amikor berúgva és/vagy szénné szívva, rögtönözve baromkodtam a színpadon.

Igen, maradt el miattam koncert.. Igen, rontottam szöveget. Ez nem vesz el semmit abból, aki vagyok. Sőt, ez is kellett ahhoz, aki lettem. Belőlem sosem lesz "Régi Nagy", de a portékám őszinte, igaz" - zárta sorait.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.