26 millió forint: ennyi a tarifája a szőke bombázónak

Forrás:Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP -
színésznő sorozat Agymenők kaley Cuoco
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Agymenők című sorozat szexi bombázója nem kevés pénzzel távozik nap mint nap a stúdióból. A jelek szerint komédiasorozatban nagyon is megéri dolgozni. 

A Variety összeállítását Jim Parsons vezeti, aki az Agymenőkben szerepel, mint az köztudott. Ő egy epizódért egymillió dollárt, azaz 264-266 millió forintot markol fel. Ennyiből kijön a Válótársak vagy az Aranyélet első teljes évada. Sheldon egy részben talán ha tíz poént, vagy annak mondott beszólást mond, azaz

egy-egy tréfa 26 milliót, egy parányi pesti lakást ér, ha forintosítani akarjuk.

A csinos szőke Kaley Cuoco ugyanennyit visz haza, de Johnny Galecki sem marad le tőlük, azaz a Big Bang Theory estében nem a díszlet, inkább a gázsi viszi el a sok pénzt.

Forrás:Alberto E. Rodriguez / Getty Images North America / AFP

Kaley Cuoco, az Agymenők sztárja dögös dekoltázst villantott

Az Agymenők legdögösebb női szereplője megmutatta, miért is érdemelte ki ezt a címet. Kipakolta dekoltázsát a hétvégi ünnepségen.
Kiderült: ezért nem láthatod majd Kiszel Tünde naptárában Donatelláthttp://www.life.hu/sztarok/20161005-kiszel-tunde-naptarabol-kimarad-a-lanya-donatella-ezuttal-barokk-es-reneszansz-stilusu-lesz.htmlKiszel Tünde naptára már legendás, természetesen a jövő évben sem kell nélkülöznünk, nem úgy mint Donatellát! Most először fordul elő, hogy a tinilány kimarad. TV + SztárokOrigoIstenes Bence Iszak Esztiről: “Le kellene tiltani a képernyőről”http://www.life.hu/sztarok/20161005-istenes-bence-egyutt-vezeti-a-viva-cometet-iszak-esztivel-akit-korabban-le-akart-tiltani-a.htmlNem finomkodott, nem kertelt Istenes Bence, hanem őszintén elmondta véleményét Iszak Esztiről a néhány évvel ezelőtti Viva Comet után. Nem voltak szép szavak, a műsorvezető egyenesen letiltotta volna a képernyőről Esztit! Most azonban közösen fogják a Comet díjátadót vezetni. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoMegvan, kit ültethet a TV2 Liptai Claudia helyérehttp://www.life.hu/sztarok/20161005-liptai-claudiat-abel-anita-jakupcsek-gabriella-varkonyi-andrea-valthatja-a-tv2-sztarban-sztar.htmlJóideje folynak a találgatások, vajon ki váltja a Sztárban sztár zsűrijében Liptai Claudiát, ha jön a baba. A TV2 sajtóosztálya nemrégiben azt nyilatkozta, megvan a vészforgatókönyvük erre az esetre is, de hogy ki ugrik be, ha kell Clau helyére azt nem árulták el. TV + SztárokOrigoItt a vége! Kidobta barátnője VV Tivyt http://www.life.hu/sztarok/20161004-valo-vilag-vv-tivy-baratnoje-besokallt-es-kidobta-parjat-nem-birta-a-szexjelenetet.htmlBrigi eddig tűrt, azonban a legutóbbi összefoglaló nála is kiverte a biztosítékot. Bár most nem egy újabb szexjelenet miatt áll a bál. TV + Sztárok--2017 sem múlhat el Kiszel Tünde legendás naptára nélkülhttp://www.life.hu/sztarok/20161004-kiszel-tunde-mar-a-2017-es-naptarat-kesziti.htmlÚjra bevetésen a naptárdíva! Akik attól féltek, hogy nem lóghat jövőre 2017-es Kiszel Tünde naptár szobájuk falán, megnyugodhatnak: a napokban készítette legújabb sorozatát a celeb. TV + Sztárok--Gyászhír! Legyőzte a rák az RTL Klub fiatal riporteréthttp://www.life.hu/sztarok/20161003-furge-anett-az-rtl-klub-riportere-ma-lett-volna-41-eves-legyozte-a-rak.htmlMa lett volna 41 éves a csatorna riportere, Fürge Anett. TV + SztárokThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.