Ahogy írtunk is róla: Zsidró Tamás és felesége 16 év házasság után a válás mellett döntöttek. Most azonban az is kiderült, ki a sztárfodrász új szerelme.

A Best magazin arról számol be, hogy az Anger Zsolttal év elején szakító Dobó Kata és a tavasszal elvált Zsidró Tamás egy párt alkotnak. 

Forrás: Polyák Attila/Origo, Facebook/Tamás zsidró

Zsidró válásáról tavasszal írtunk: „Nem most történt. Erről azért nem szeretnék beszélni, mert nem vagyok olyan celeb szerintem, aki ennyire érdekelné az embereket. Van három gyermekünk, szeretnénk őket megóvni. Nincs benne egyébként semmi olyan, ami érdekes lenne” – nyilatkozta akkor. 

Kata pedig néhány napja így vélekedett: „Szofi érkezése mindent felülírt: most már nem az az elsődleges feladatom, hogy egy hullámvölgy vagy egy csalódás után azzal foglalkozzak, én hogyan kezdek újra valamit, hanem őt kell elindítanom az életben. Már nem halhatok bele egy szakításba, hiszen ott van a kislányom. Amúgy is megtanultam, hogy minden úgy van jól, ahogy van. A szerelmet sem lehet erőltetni, majd jönni fog, ha akar.”

Úgy tűnik, barátságból lobbant fel köztük a szerelem, ugyanis Kata és Tamás kapcsolata régóta tart.

A színésznő nem először választ magának ebből a szakmából párt, ugyanis még mielőtt ismertté vált volna, Hajas Lászlóval is együtt élt a 19 évvel fiatalabb Dobó.

Hogy szereti a női lelkeket simogató fodrászokat, az egy korábbi Facebook-bejegyzéséből is kiderül:

„Fodrásznál és egyben lélekgyógyásznál jártam. A jó mester az utóbbihoz is kell hogy értsen, igaz, hölgyeim?” – állt akkori üzenetében. Vajon már akkor is Tamásra utalhatott?