SOKKOLÓ! Így adták vissza a bérlők a tulajnak a lakást

Forrás: Northfoto -
lakás bérlő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kétgyermekes anya hagyta így a bérelt lakást. Állítólag. Mi azért reménykedünk, hogy a történet sántít valahol. 

A sztori szerint 2000 fontba, azaz 670 ezer forintba került a tulajdonosnak rendbe hoznia az emberi ürülékkel és szeméttel telerakott lakást. A bérlők konkrétan a fürdőkádat használták vécének, de beszéljenek helyettünk a képek.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto
Felfüggesztik a Népszabadság kiadásáthttp://www.life.hu/news/20161008-felfuggeszti-a-mediaworks-a-nepszabadsag-kiadasat.htmlA kiadó Mediaworks szombattól felfüggeszti a Népszabadság nyomtatott és internetes formában történő kiadását a lap új koncepciójának kialakításáig, illetve megvalósításáig azért, hogy "valamennyi érintett ezen kiemelt feladatra tudjon koncentrálni" - közölte a társaság szombaton az MTI-vel. A nol.hu oldala hibaüzenetet ad: a szolgáltatás nem elérhető.NewsOrigoNapi döbbenet: Már 2 éve hivatásos sellő Erichttp://www.life.hu/news/20161008-eric-montel-sellofiu.htmlA 24 éves Eric Montel Buzzfeednek mesélt arról, hogy EGÉSZ EDDIGI ÉLETÉBEN sellőfiú szeretett volna lenni. Azt is megtudtuk, hogy első uszonyát 2012-ben kapta, két éve pedig immár - jelentsen ez bármit is - hivatalosan is sellőként él. News--Végre vallott a román orvos a nyíregyházi gyilkosságrólhttp://www.life.hu/news/20161007-s-dan-a-roman-orvos-vegre-vallott-arrol-miert-gyilkolt-nyiregyhazan.htmlS. Dan végre bevallotta a bíróságon, miért is gyilkolt Nyíregyházán. A dokumentumok már Magyarországon vannak. NewsFotó: Adrián Zoltán - OrigoMegsértették Hosszú Katinkáthttp://www.life.hu/news/20161008-megsertette-a-fina-hosszu-katinkat-masik-uszot-hoztak-ki-a-rovidpalyas-vilagkupaja.htmlHosszú Katinka öt győzelemmel zárta szereplését szerdán az úszók rövidpályás világkupájának ötödik, dubaji állomásán. A Nemzetközi Úszó Szövetség azonban másik versenyzőt hozott ki a torna legeredményesebb játékosának - tévesen. News--A Matthew az utóbbi évtized legnagyobb és legerősebb hurrikánjahttp://www.life.hu/news/20161008-a-matthew-valoszinuleg-az-utobbi-evtized-legnagyobb-es-legerosebb-hurrikanja-a-karibi-tersegtol.htmlA hurrikán a hét első felében - még a 4-es kategóriába sorolva - a karibi térségben, mindenekelőtt Haitin okozott óriási pusztítást, és 340 halottat követelt. A helyzetet "katasztrofálisnak" nevezte Jocelerme Privert ügyvivő haiti elnök. Florida keleti partjai felé tartva, pénteken veszített erejéből a hurrikán, amely most észak felé vette az irányt. News--Túladagolta magát heroinnal egy házaspár: élőben közvetítette az internethttp://www.life.hu/news/20161006--tuladagolta-magat-heroinnal-egy-hazaspar-eloben-kozvetitette-az-internet.htmlSokkoló videó került fel a világhálóra: egy házaspár túladagolta magát, ezt pedig élőben közvetítette a Facebook. News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.