Újabb beszólás! Havas Henrik keményen bírálta Hajdú Pétert

ATV nők Havas Henrik riporter Frizbi Hajdú Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdú Péter műsora vasárnap debütált az ATV-n, immár ismét kollégák lettek Havas Henrikkel. A Tanár úr azonban nem hajlandó nézni az adást, ugyanis elmondása szerint idegesíti őt Hajdú a képernyőn, aki szerinte ráadásul rossz riporter.

Havas Henrik és Hajdú Péter mostantól egy csatornánál dolgoznak, ugyanis Hajdú Frizbije a TV2-től újra átkerült az ATV-hez. Itt van porondon Havas Henrik műsora is, aki a csatornához került új produkcióra nem volt kíváncsi. Vasárnap volt az első adás, de Havas nem volt a nézők között, több okból.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Most már mindketten az ATV-nél vagyunk, csak jót mondhatok Hajdúról. Minden műsornak drukkolok, különösen az övének. Kedvelem őt mint magánember, de

amikor képernyőn látom, idegesít.

Voltam nála vendég, úgy tud nézni interjú előtt, mintha meg akarna halni, vagy mint akit akasztani visznek. Félelem van a szemében! Szerintem földrengéskor néznek így az emberek. Úgy látom, ő egyszerre szerkesztő, producer, riporter.

Ebből valamit el kéne hagynia! Például a riporterkedést, mert Hajdú két dologhoz nem ért: ehhez és a nőkhöz!

Hajdú Péter egykor a Showtime-ban Forrás: EVA/Eva

Inkább maradjon a pénznél" - mondta a Borsnak Havas Henrik. Műsorának nézettsége múlt héten 6,8% volt, míg a Frizbi 5,4%-kal kezdett, ugyan még a nézőknek hozzá kell szokniuk a csatornaváltáshoz. "Nem kis különbségről beszélünk, és el nem hanyagolható tény, hogy az én műsorom nulla forintból készül, az övéhez viszont mélyen zsebbe kell nyúlni.

Nem vagyunk egy súlycsoportban"

- véli Havas, aki mostantól megtalálható a Facebookon is. "A nevem minden variációban foglalt volt már, de látom, hogy szükség van a Facebookra, ezért roppant furfangos módon dr. Havas Henrikként regisztráltam" - árulta el.

Drogdíler és hullamosó: sztárok, akik egykor kétkezi munkából éltek http://www.life.hu/sztarok/20161010-beyonce-vagy-harrison-ford-drogdilerkent-dolgozott-a-hires-vilagsztar-tim-allen.htmlHírnév, pénz, és több millió rajongó világszerte. Ezek a világsztárok ma már igazi A-listás celebeknek minősülnek Hollywoodban, akiket mindenki ismer. Bár az utóbbi években csak a képernyőn láthatjuk őket, volt idő, amikor találkozhattunk volna velük akár egy hullaházban is. Összeállításunkból megtudhatod, ki mivel kereste a kenyerét, mielőtt a vörös szőnyegre lépett. TV + SztárokOrigoVV Lóri édesanyja nincs elragadtatva Dinátólhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-vv-lori-edesanyja-nem-szereti-vv-dinat-szerinte-a-teveben-alpari-volt-csunyan-beszelt.htmlVasárnap párbaj nélkül adta fel a játékot VV Lóri, így már nincs esélye megnyerni a fődíjat, de ott van neki Dina, aki legalább akkora ajándék. Ugyan az egykori villalakó édesanyja nem így gondolja. Ő nincs elragadtatva fia választottjától. TV + SztárokOrigoTóth Andinak érettségiznie kéne, de még mindig csak tizedikeshttp://www.life.hu/sztarok/20161011-toth-andi-az-x-faktor-nyertese-meg-mindig-tizedik-osztalyos-pedig-mar-erettsegiznie-kellene.htmlA fiatal tehetség nyerte meg az X-Faktor ötödik szériáját, ami miatt abban az évben természetesen nem tudott a tanulással foglalkozni. Lemaradását azonban máig nem tudta behozni, így érettségizés helyett még a tizedik osztályt tapossa. TV + SztárokOrigoVége a titkolózásnak: férjnél van, de a lányokat is szereti a sorozatsztárhttp://www.life.hu/sztarok/20161011-sara-ramirez-a-grace-klinika-sorozat-szinesznoje-biszexualis.htmlNem véletlen, hogy a Grace klinikán is biszexuális doktornőt alakít Sara Ramirez. TV + Sztárok--Esküvő lefújva: Szakított Rihanna és Drakehttp://www.life.hu/sztarok/20161011-eskuvo-lefujva-szakitott-rihanna-enekesno-es-drake.htmlÚgy volt, hogy hamarosan oltár elé állnak Riri szülőhazájában, Barbadoson, ám most a szakításuktól hangos a sajtó. TV + Sztárok--Dobó Kata arcára nem akárki nyomott puszithttp://www.life.hu/sztarok/20161010-dobo-kata-abel-anita-es-jozan-laszlo-szelfizik.htmlA magyar színésznő munkájáról posztolt egy cuki képet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.