Hajdú Péter műsora vasárnap debütált az ATV-n, immár ismét kollégák lettek Havas Henrikkel. A Tanár úr azonban nem hajlandó nézni az adást, ugyanis elmondása szerint idegesíti őt Hajdú a képernyőn, aki szerinte ráadásul rossz riporter.

Havas Henrik és Hajdú Péter mostantól egy csatornánál dolgoznak, ugyanis Hajdú Frizbije a TV2-től újra átkerült az ATV-hez. Itt van porondon Havas Henrik műsora is, aki a csatornához került új produkcióra nem volt kíváncsi. Vasárnap volt az első adás, de Havas nem volt a nézők között, több okból.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Most már mindketten az ATV-nél vagyunk, csak jót mondhatok Hajdúról. Minden műsornak drukkolok, különösen az övének. Kedvelem őt mint magánember, de amikor képernyőn látom, idegesít. Voltam nála vendég, úgy tud nézni interjú előtt, mintha meg akarna halni, vagy mint akit akasztani visznek. Félelem van a szemében! Szerintem földrengéskor néznek így az emberek. Úgy látom, ő egyszerre szerkesztő, producer, riporter. Ebből valamit el kéne hagynia! Például a riporterkedést, mert Hajdú két dologhoz nem ért: ehhez és a nőkhöz!

Hajdú Péter egykor a Showtime-banForrás: EVA/Eva

Inkább maradjon a pénznél" - mondta a Borsnak Havas Henrik. Műsorának nézettsége múlt héten 6,8% volt, míg a Frizbi 5,4%-kal kezdett, ugyan még a nézőknek hozzá kell szokniuk a csatornaváltáshoz. "Nem kis különbségről beszélünk, és el nem hanyagolható tény, hogy az én műsorom nulla forintból készül, az övéhez viszont mélyen zsebbe kell nyúlni.

Nem vagyunk egy súlycsoportban" - véli Havas, aki mostantól megtalálható a Facebookon is. "A nevem minden variációban foglalt volt már, de látom, hogy szükség van a Facebookra, ezért roppant furfangos módon dr. Havas Henrikként regisztráltam" - árulta el.