A Nyíregyházán fejbe lőtt apa vallomása: “Boldogan éltünk, erre jön egy őrült”

Forrás: MTI/Taipusz Attila -
gyilkosság Nyíregyháza orvos lövés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házaspár gyermekeinek szeme láttára lőtte le a nőt és férjét a román orvos. Az édesanya nem élte túl a támadást, a fejbelőtt apa állapota is sokáig válságos volt. Most megszólalt a történtekkel kapcsolatban. Elmondta, boldogan, példásan éltek, míg a román orvos meg nem jelent náluk azon a végzetes napon.

Augusztus 31-én rontott be a román orvos a nyíregyházi család otthonába és a gyermekek szeme láttára meglőtte a szüleiket. Az anya nem élte túl a támadást, a fejbelőtt apa pedig sokáig válságos állapotban volt. Mostanra ugyan javult, de fél oldalára lebénult a férfi, aki most megszólalt a történtekkel kapcsolatban.

Forrás: MTI/Taipusz Attila

Elmondása szerint csak annyit hallott, a felesége megkérdezi valakitől, hogy mit keres itt. Válasz azonban nem jött, csak lövés dördült. "Kétszer egymás után.

Még a kezét sem emelte fel, vaktában célzott.

A nadrágjában volt a fegyver, csak félretolta az ingét, hogy meghúzza a ravaszt" - mondta a Velvetnek a férfi, akinek fia szaladt ki az utcára segítségért. Elmondta, a felesége nem élt együtt az orvossal.

"Tényleg boldogan éltünk, példát lehetett volna venni rólunk... erre jön egy őrült, aki kitalálja, hogy kell neki a feleségem és lelő mindkettőnket.

Egyáltalán nem igaz, nem éltek soha együtt. Mivel a feleségem orvoslátogató volt, lehet hogy a rendelőben találkoztak, de én és a gyerekek sem láttuk ezt a férfi soha. Jól éltünk, a feleségem soha nem akart elválni tőlem" - mondta a férfi. Hozzátette, az orvos e-mailen zaklatta feleségét, ami miatt egy ügyvédet is felkerestek, aki felszólította a doktort, hogy tartsa távol magát a nőtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.