Rendkívüli bejelentéssel érkezett a Depeche Mode

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen -
sajtótájékoztató Milánó Depeche Mode
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Depech Mode napok óta hangoztatja, hogy hamarosan rendkívüli bejelentést fognak tenni élőben, Milánóból. A rajongók tűkön ülvek izgatottan várták, hogy miről szól majd bandájuk sajtótájékoztatója. Kiderült, hogy Budapest is érintett!

Ma tartotta rendkívüli sajtótájékoztatóját a Depeche Mode, nagyon izgalmas hírekkel várták a rajongóikat. Már napok óta hangoztatták Facebook-oldalukon és Twitteren is, hogy senki ne felejtse el figyelemmel kísérni mondanivalójukat. Egyenesen Milánóbol jelentkeztek be, amit az együttes oldalán követhetett élőben bárki, akit érdekel.

Forrás: dpa Picture-Alliance/AFP/Rainer Jensen

A rajongók persze vad találgatásokba kezdtek arról, hogy vajon mi lehet az a nem mindennapi dolog, ami miatt már napok óta lázban tarttotta az együttes a követőit. Kiderült, hogy a tavaszi világkörüli turnéjukról számoltak be, aminek Budapesten is lesz állomása! A 2017 tavaszán induló koncertsorozat alatt csak Európában 32 koncertet adnak, 21 országban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.