Máris bedobták Vajna Timi fánkozójának ablakát

Vajna Timi Facebook fánk
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi, aki amúgy unikornissal a fenekén edz, Facebook-oldalán tette közzé, hogy bizony vadiúj fánkozójban máris kárt tettek a huligánok.

Timi kiakadt, boltját ugyanis a pénteki nyitás előtt rongálták meg:

"Komolyan nem értem miért van ennyi rosszindulat néhány emberben..Az, hogy ez a bolt létrejöjjön (főleg a gyerekeknek) csaknem 1 év folyamatos munkája. Remélem most nagyon elégedett az, aki bedobta a Mr.Funk ablakát. De van egy rossz hírem: a kamera felvette..."

Így készül Fluor Tomi a Cometre: meglepetés lesz a színpadon? http://www.life.hu/sztarok/20161011-fluor-tomi-ket-kategoriaban-is-jeloltek-a-zenekart-erre-szamit-az-enekes.htmlA Life.hu nagyszájú riportere, Németh Máté ezúttal a népszerű magyar együttes, a Wellhello zenekar tagjait faggatta. A fiúk gőz erővel készülnek az idei Comet-díjátadó gálára, ahol két kategóriában is jelölték a zenekart. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoHajdú Péter megújult Frizbije nem aratott elsöprő sikerthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-hajdu-peter-oriasi-dobasra-keszult-megsem-jott-a-nagy-durranas-a-frizbi-cimu-musorban.htmlA közelmúltban kiderült, Hajdú Péter és a TV2 nem folytatják tovább a közös munkát. A showman Frizbi című műsorára nem tartott igényt a kereskedelmi csatorna, ezért a műsorvezető visszatért 6 évvel ezelőtti munkaadójához, az ATV- hez. TV + SztárokOrigoPárizs utcáján megtalálták Kim Kardashian egyik ellopott ékszeréthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-megtalaltak-kim-kardashiaen-egyik-ellopott-ekszeret-a-szallodahoz-kozel.htmlA rendőrség úgy gondolja, hogy a rablók szándékosan vesztették el a 33 ezer dollárt érő gyémátos keresztet. TV + SztárokOrigoÁllig felfegyverzett titkosügynökök fogják védeni Kim Kardashianthttp://www.life.hu/sztarok/20161011-volt-titkosugynokok-fogjak-vedeni-kim-kardashiant.htmlDuván megerősítik Kim Kardashian védemét. A celebnő páncélozott autóval és fegyveres titkosügynökkökkel védi magát az újabb támadásoktól.TV + Sztárok--Rendkívüli bejelentéssel érkezett a Depeche Modehttp://www.life.hu/sztarok/20161011-rendkivuli-bejelentesre-keszul-a-depeche-mode-eloben-milanobol.htmlA Depech Mode napok óta hangoztatja, hogy hamarosan rendkívüli bejelentést fognak tenni élőben, Milánóból. A rajongók tűkön ülvek izgatottan várták, hogy miről szól majd bandájuk sajtótájékoztatója. Kiderült, hogy Budapest is érintett! TV + Sztárok--D. Tóth Kriszta összecsapott Sebestyén Balázzsal http://www.life.hu/sztarok/20161011-sebestyen-balazs-oszinte-vallomasa-d-toth-kriszta-nem-hagyta-szo-nelkul-a-dolgot.htmlA Zeitgeist (Korszellem) című előadás a Pesti Színházban került megrendezésre, ahol több minden kiderült a Morning Show egyik műsorvezetőjéről. Az elhangzott kijelentésekre gyorsan jött a válasz. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.