Sebestyén Balázs: “Érzek a fáim iránt”

Forrás: Dreamstime, Fotó:Szabó Gábor/Origo -
érzelem fa Kasza Tibor tuja Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sebestyén Balázs sok mindenről vallott Kasza Tibornak, aki elvitte őt egy körre, és közben alaposan kifaggatta a műsorvezetőt. Balázs mesélt a családjáról, a jövőjéről, és ami a legmeglepőbb, a fáiról. Kiderült, hogy a növények különleges helyet foglalnak el a szívében.

Sebestyén Balázs ritkán beszél nyíltan és őszintén magánéletéről, vagy éppen szakmai jövőjéről, de Kasza Tibivel kivételt tett. Az énekes saját kocsijában faggatta a műsorvezetőt, aki komoly dolgok mellett néhány viccesen meglepő információt is elárult magáról.

Forrás: Facebook/Kasza Tibor

A rádiósról kiderült, hogy egy kicsit paranoiás, kezdetben baseballütőt és viperát tett az ágya mellé, hogy azzal védje magát, valamint családját, később pedig fegyverrel akarta, de felesége lebeszélte róla. Viki néhány bizalmas információt is megosztott Kasza Tibivel, amit az énekes nem is mulasztott el megkérdezni Balázstól.

"Te konkrétan minden nap nyomorúságosan ellenőrzöd a tujáidat?"

- tette fel a kellemetlen kérdést Kasza, így Balázs kénytelen volt mesélni arról, milyen gyengéd érzelmek fűzik őt a fáihoz. "Akarom én ezt majd visszaolvasni valami bulvárlapban, hogy Balázs Kasza Tibinél bevallotta, megbolondult" - kezdte történetét a műsorvezető, ám a kezdeti tétovázás után mégis elárulta, mi van közte és a növények között.

Forrás: Dreamstime, Fotó:Szabó Gábor/Origo

"Az igazság az, hogy rájöttem, érzek a fáim iránt. Tujákat nevelek mióta odaköltöztünk, és néha beszélek hozzájuk,

megfogom a törzsüket, hogy mekkorát nőttek, és azt mondom nekik, hogy nagyon szép vagy, nagyon örülök, hogy ekkorára nőttél nekem

és köszönöm, hogy vagy. Akkor ettől úgy megnyugszom. Mindig kezelgetem őket. (...) Van egyfajta érzelem én és a tujáim között. Nem tudom, hogy ők viszonozzák-e" - mondta Balázs, aki hozzátette, a leveleiket is meg szokta simogatni, és hiszi, hogy a fák érzik a törődést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.