Keresztes Ildikó az ország legszexibb hangú rockénekesnője. Törékeny testalkata és bájos mosolya mögött azonban egy igazi kemény férfi ereje lakozik.

Az elmúlt években sokszor hallhattunk Keresztes Ildikó magánéletéről. Szomorú és embertpróbáló válása a hírek szerint teljesen padlóra küldte akkoriban a szexi énekesnőt. Exférjével, Kicska Lászlóval 25 hosszú év után váltak el útjaik, néhány évvel ezelőtt. A férfi állítólag egy 23 évvel fiatalabb nőért hagyta el Ildikót, ám a hírek szerint ez a kapcsolat is véget ért egy ideje. Ez az időszak nagyon megváltoztatta Keresztes életét: ma már nem rágódik a múlton, igyekszik mindig a jelennek és a jelenben élni. És bár hallottunk pletykákat a magánéletéről, egyelőre úgy tudjuk, nincs férfi a szexi díva oldalán.

"Az elmúlt években rengeteget változtattam a gondolkodásmódomon, és meg kellett tanulnom szinte férfiként élni. Az erősebbik nem tagjai sokkal könnyebben megélik a jelent, míg a nők hajlamosak a múlton és a jövőn merengeni, de be kellett látnom, hogy amit nem tudsz visszacsinálni, azokon felesleges rágódni.. Úristen hányszor kívántam, hogy bárcsak pasinak születtem volna!"- olvasható a hot! Magazinban.

Keresztes Ildikó: "Ha benned nincs harmónia, akkor semmi nem lesz rendben”Fotó: Szabó Gábor/Origo

Huszas éveikben járó hölgyek is megirigyelhetnék az 52 éves énekesnő külsejét, aki egyrészt a genetikának, másrészt pedig tornász múltjának köszönheti csodás alakját, ám ma már gondot fordít a rendszeres testedzésre is. Sokan kritizálták kinézete miatt, több hír szólt arról, hogy teljesen átszabatta az orrát és egyes arcrészeit. Azt azonban csak kevesen tudják, hogy az orrplasztikáját nem hiúságból, hanem egy kutyaharapás miatt kellett megcsináltatnia:

"Én voltam a hibás: minek zavartam a köreit? Füli váratlanul elkapta az orromat, alig tudtam visszaszerezni a szájából. Ömlött belőle a vér. Kétségbeesetten az urológusomat hívtam fel telefonon, aki rögtön a baleseti sebészetre irányított azzal, hogy majd másnap risztja a plasztikai sebész barátját"- írta éreltrajzi könyvében.