Mary Beth Haglin hiába tudta, hogy nem szabad összejönnie egyik tanítványával sem, mégsem bírt ellenállni a kísértésnek. Így lassacskán elkezdett összeomlani a fiatal, csinos tanárnő élete. 

A kínos történetről az Elite Daily számolt be. Mary Beth Haglinnek az egyik, mindössze 17 éves diákja udvarolt. A tanárnő 23 éves volt, és bár tudta, hogy veszélyes vizekre evezett, nagyon imponált neki a 17 éves fiú kedves udvarlása. A fiú ostromát végül siker koronázta, és a tanárnő beadta a derekát. 

Képünk illusztrációForrás: Thinkstock

Mindössze hat év volt közöttük a korkülönbség, de attól még nem lehetett eltekinteni a ténytől, hogy tanár-diák viszonyban vannak. Haglin állítólag elmesélte, tetszettek neki az olyan szövegek, hogy „Imádom, hogy olyan illatod van, mint egy pizzának, amiből mindig akarok egy szeletet”. A fiú azért mondott ilyeneket a nőnek, mert annak néha erős ételszaga volt, másodállásban ugyanis egy étteremben dolgozott. 

A titkos viszonyukra hamarosan fény derült, a törvények szerint egyértelműen a nő a bűnös, hiszen hónapokig intenzív szexuális viszonyban volt egy fiatalkorúval.  A tanárnő szerint azonban ő az áldozat, hiszen már nincs állása, az élete összeomlott, és csak vetkőzni tud azért, hogy eltartsa magát. A fiatal fiút „pszichológiai preparátornak” nevezte, bár valószínűleg rossz szót használt, és predátort, vagyis ragadozót szeretett volna mondani.