UFO-t jeleznek a kiszivárgott biztonsági felvételek

UFO biztonság News
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges felvételek kerültek elő egy igen bizarr tárgyról, ami az óceánt érintve kettéválik a levegőben. 

Az összesküvések kedvelői számára nemrég egy újabb UFO-videó került elő, amin látszik, hogy az óceánba zuhanása előtt a levegőben repülő tárgy kettéválik. A felvétel Aguadillián, Puerto Ricoban készült még 2013. április 25-én, de csak nemrég került nyilvánosságra.

A furcsa, fémes gömb bezuhan a vízbe, utána viszont, amikor újra feltűnik, már két darabban látható. A tárgyről az Egyesült Államok Vámügyi és Határvédelmi hivatala is készített képeket. Nick Pope, UFO-kutató szerint ez a felvétel nem egy ügyes átverés, ami azért napjainkban nem ritka, hanem valami kifejezetten furcsa dolog.

Az ugyanis nagyon érdekes, hogy a tárgy a vízből kiérve kettévált, ráadásul lakónegyedeken is áthaladt mindenféle kivilágítás nélkül. A férfi elmondta, akár az is lehet, hogy egy egészen új drónnal van dolguk, mindenesetre most 6 kutató próbálja megfejteni a történteket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.