Voksán Virág először beszélt őszintén arról, hogy a közelmúltban ért véget két évig tartó kapcsolata. Jelenleg a szinglik táborát erősíti...

Mindenről nyíltan beszél Voksán Virág, még az extrém intim élményeiről is mer nyilatkozni, de vannak dolgok, amiket ő sem kürtöl szét. Ilyen például a párkapcsolati státusza. Virág újra szingli lett, ugyanis kétéves kapcsolata nemrég ért véget. Mostanáig ezt senkinek nem árulta el. Az egykori playmate azonban megtörte a csendet, és őszintén vallott arról, hogy ismét szingliként éli az életét.

Forrás: Viasat3

"Én egyébként szeretnék mindenképpen gyereket, majd ahogy hozza a sors, ugyanis nekem most lett vége egy kétéves párkapcsolatomnak. Úgyhogy most jelenleg teljesen szingliként, mindent az elejéről, nulláról és tiszta lappal kezdek. Most beszélek erről először" - mondta Virág az életmódcsatorna reggeli műsorában. Hozzátette, egyelőre a munka kitölti az idejét, minden hétvégéje foglalt az itthoni és a külföldi fellépések miatt, de pár év múlva szívesen élne családiasabb életet, persze, csak ha addig megtalálja az igazit.