Akár hat hónap börtönbüntetéssel is sújthatják Dani Mathers Playboy-modellt, aki egy edzőtermi fotóval kigúnyolta egy idős nő testét.

A BBC információi szerint  vádat emelt a Los Angeles-i rendőrség Dani Mathers Playboy-modell ellen egy más testét megszégyenítő internetes fotó miatt. A képen egy 70 éves nő látható meztelenül az LA Fitness edzőterem öltőzőjében, mellette pedig egy másik fotón a 29 éves modell szerepel megvető arckifejezéssel. Hogy még egyértelműbb legyen a véleménye, a képhez azt a megjegyezést fűzte: "ha ezt nem tudom nem észrevenni, akkor te sem tudod".

Forrás: Origo

A playmate-et a magánélet megsértésével vádolják, ugyanis a kigúnyolt nő nem járult hozzá ahhoz, hogy fotója felkerüljön a világhálóra. A modell később azzal védekezett, azt hitte, a Snapchat-képet egy privát beszélgetésben küldte el. Mindenesetre, ha bűnösnek találjék, akár hat hónap börtönnel és 1000 dollár pénzbírsággal büntethetik.

Danielle MathersForrás: Instagram/Danielle Mathers
Dani Mathers 2015 legjobb nője a Playboy szerint
Az 1957 óta kiosztott titulust az év bármely szakaszában átadhatják, a kiválasztott lányok januártól decemberig megjelenhetnek a címlapon: Mathers a júniusi szám borítóján volt. Mathers a tévénézőknek is ismerős lehet, a Gazdagok és szépek tizenhét epizódjában játszott 2005 és 2013 között.