Súlyos hibát követett el Dani Mathers Playboy-modell: börtönbe mehet

body shaming testszégyenítés Danielle Mathers Playboy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár hat hónap börtönbüntetéssel is sújthatják Dani Mathers Playboy-modellt, aki egy edzőtermi fotóval kigúnyolta egy idős nő testét.

A BBC információi szerint vádat emelt a Los Angeles-i rendőrség Dani Mathers Playboy-modell ellen egy más testét megszégyenítő internetes fotó miatt. A képen egy 70 éves nő látható meztelenül az LA Fitness edzőterem öltőzőjében, mellette pedig egy másik fotón a 29 éves modell szerepel megvető arckifejezéssel. Hogy még egyértelműbb legyen a véleménye, a képhez azt a megjegyezést fűzte: "ha ezt nem tudom nem észrevenni, akkor te sem tudod".

Forrás: Origo

A playmate-et a magánélet megsértésével vádolják, ugyanis a kigúnyolt nő nem járult hozzá ahhoz, hogy fotója felkerüljön a világhálóra. A modell később azzal védekezett, azt hitte, a Snapchat-képet egy privát beszélgetésben küldte el. Mindenesetre, ha bűnösnek találjék, akár hat hónap börtönnel és 1000 dollár pénzbírsággal büntethetik.

Dani Mathers 2015 legjobb nője a Playboy szerint

Az 1957 óta kiosztott titulust az év bármely szakaszában átadhatják, a kiválasztott lányok januártól decemberig megjelenhetnek a címlapon: Mathers a júniusi szám borítóján volt. Mathers a tévénézőknek is ismerős lehet, a Gazdagok és szépek tizenhét epizódjában játszott 2005 és 2013 között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.