A 15 éves Csüllög Andreát keresi a rendőrség: segíts megtalálni!

Forrás: Police.hu -
eltűnt személyek tinédzser VIII. kerület
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A budapesti 15 éves Csüllög Andrea eltűnt. Október óta semmit nem tudnak a fiatal lány hollétéről. A rendőrség a lakosság segítségét kéri.

Több mint egy hónapja nem tudnak semmit Csüllög Andreáról, aki a lakóhelyéről ismeretlen helyre távozott. Október 4-én a VIII. kerületből tűnt el, azóta nem adott magáról semmilyen életjelet.

Forrás: Police.hu

A rendőrség eddig tett erőfeszítései a fiatal lány felkutatására eredménytelenek voltak, ezért a lakosság segítségét kérik. Aki a képen látható Csüllög Andreát felismeri, tartózkodási helyéről, vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 457-5600/140 telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú" zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén - írja a Police.hu.

Otthon töltheti a karácsonyt a feleségét ledaráló magyar férjhttp://www.life.hu/news/20161109-akar-otthon-is-karacsonyozhat-a-feleseget-ledaralo-magyar-ferj.htmlNem tudtak ítéletet hozni N. János ügyében, akit azzal gyanúsítanak, hogy megölte majd ledarálta a feleségét. A hentes végzettségű férfi tárgyalását november végére napolták el, mert egy szakértő távol maradt. NewsOrigoVérét adta egy kutyus, hogy megmentse egy társa életéthttp://www.life.hu/news/20161109-az-5-eves-doberman-veradassal-segitett-egyik-pajtasan.htmlVéradással támogatta egy doberman a pajtását. Bizony az állatok világában is elkél néha a segítség. News--Második világháborús bombára bukkantak Budapesten http://www.life.hu/news/20161109-masodik-vilaghaborus-bomba-miatt-fog-lassulni-a-forgalom.htmlÚjabb háborús bombát találtak, a főváros forgalmának egy-egy részén lezárásokra számíthatunk. News--Donald Trump nyerte az elnökválasztásthttp://www.life.hu/news/20161109-donald-trump-nyeri-az-amerikai-elnokvalasztast.htmlA közvélemény-kutatások eredményeivel ellentétben nem Hillary Clinton költözhet majd be a Fehér Házba. Már biztos, hogy Donald Trump nyerte az amerikai elnökválasztást. News--Íme az amerikai elnökválasztás legeslegjobb videója!http://www.life.hu/news/20161108-ime-az-amerikai-elnokvalasztas-legeslegjobb-videoja-benedict-cumberbatch-szinesszel.htmlLassacskán túl vagyunk az amerikai elnökválasztáson, amiből a világsztárok is alaposan kivették a részüket. Benedict Cumberbatch videója egyszerűen zseniális - megéri megnézni! News--Nem hirdettek ítéletet a feleségét ledaráló magyar férj ügyében (18+)http://www.life.hu/news/20161108-nem-hirdettek-iteletet-n-janos-a-feleseget-ledaralo-ferj-ugyeben.htmlMegölte feleségét, a holttestet feldarabolta, ledarálta, elégette, a maradványokat pedig szétszórta N. János. Az ítélethirdetést november végére napolta el a Tatabányai Törvényszék, mivel egy szakértő nem jelent meg a tárgyaláson. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.