Benedict Cumberbatch amerikai elnökválasztás News elnökválasztás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassacskán túl vagyunk az amerikai elnökválasztáson, amiből a világsztárok is alaposan kivették a részüket. Benedict Cumberbatch videója egyszerűen zseniális - megéri megnézni!

A Doctor Strange és a Star Strek sztárja hétfőn a The Late Late Show vendége volt, a műsorban a James Corden apját játszotta el. Cumberbatch egy esti mesét mondott a pasinak, aminek témája a 2016-os amerikai elnökválasztás volt. A történet természetesen a választási kampány körül bonyolódik, központjában pedig az áll, hogy

Hillary Clintonnak mit kell tennie, hogy legyőzze Trumpot, "a hatalmas narancssárga szörnyet".

Érdemes megnézni!

A világsztárok egyébként ezúttal is nagyon aktívan kivették a részüket a kampányból, és sorra posztoltak közösségi oldalaikon az elnökválasztásról. Itt meg is mutattuk a legnagyobb sztárokat, akik szavaztak, és akik ezzel buzdítják az Egyesült Államok lakosságát a döntésre.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.